Home » OBAVEŠTENJA » KUKAVIČLUK LJUBISAVA ORBOVIĆA PREDSEDNIKA SSSS

KUKAVIČLUK LJUBISAVA ORBOVIĆA PREDSEDNIKA SSSS

U emisiji “ Sučeljavanje “ RTV Vojvodine  poziv za učešće dobio je Željko Veselinović predsednik Udruženih sindikata Srbije SLOGA.

IMG_5335

Zabrinuti Ljubisav Orbovic

U toj emisiji, pored našeg predsednika planirano je da gost bude i Ljubisav Orbović, predsednik Saveza Samostalnih sindikata Srbije. Nažalost. gospodin Orbović odbio je da u emisiji učestvuje zajedno sa predsednikom SLOGE, tako da će oni učestvovati u različitim emisijama.

Pitamo javno ‘ hrabrog “ borca za radnička prava Ljubisava Orbovića. Čega se ovaj “ veliki “ lider „velikog “ sindikata uplašio, da li našeg predsednika ili potpunog raskrinkavanja njegovog lika i dela.

Da li se uplašio toga da će mu možda biti postavljeno pitanje, kako je i zašto prodao radničke proteste iz 2010 godine za 38 miliona dinara, ili šta je uradio za radničku klasu za vreme svog mandata, ili kako je više stotina hiljada radnika ostalo bez posla za vreme njihove i vladavine njihovih koalicionih partnera.

Možda ne zna da odgovori u koliko je UO član, i koliko on košta mesečno poreske obveznike Srbije, kao i koliko novca dobija iz budžeta kao kvazireprezentativan sindikat, ili kako protvpravno prodaje ili rentira više desetina hiljada kvadratnih metara državnog poslovnog prostora.

Zašto su radnici za vreme vladavine Orbovića i njemu sličnima osiromašili, postali uniženi i obespravljeni i maltene robovskog statusa. Šta je uradio kao član Socijalno ekonomskog saveta gde je enormno plaćen, a minimalnu cenu rada nisu podigli i da li je tu gde jeste došao zahvaljujući velikom “ ujki “ večitom političaru i još mnogo, mnogo toga.

Cela Srbija zna da on našem predsedniku nije ni do kolena ni u kom pogledu, a verovatno to zna i sam gospodin Orbović, pa je zbog toga i odbio sučeljavanje.

U svakom slučaju,  u strahu su velike oči, ali istina se ne može sakriti, istina, može se bežati neko vreme, ali ne zauvek.

Istina će ipak kad tad izaći na videlo!

Info Sloga

About sloga

Udruženi sindikati Srbije „SLOGA“ su osnovani početkom 2008 godine od grupe sindikalnih aktivista nezadovoljnih radom postojećih sindikata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Skip to content