Home » OBAVEŠTENJA » Još jedan Slogin sindikat u Loznici postao reprezentativan

Još jedan Slogin sindikat u Loznici postao reprezentativan

Loznica, 3. maj 2015. – Sindikat „Sloga“ Javno komunalnog preduzeća“Naš dom“ iz Loznice postao je reprezentativni sindikat, javlja nam Nebojša Todorović, član GO Sloge i glavni poverenik za Loznicu i Podrinje.

-To je treća reprezentativnost našeg sindikata koja je za kratko vreme dobijena posle reprezentativnosti u Opštoj bolnici i Domu zdravlja u Loznici.

Todorović kaže da je to zasluga svih članova sindikata i rukovodstva na čijem je čelu predsednik Milan Nikolić.

Poslednjeg dana u nedelji pred prvomajski praznik održan je i sastanak sa zaposlenima Javno komunalnog preduzeća „Naš dom“ kome je prisustvovalo više od 30 radnika , kaže Todorović.

1

Detalj sa sastanka

On dodaje da su na sastanku pričali o obavezama i dužnostima u narednom periodu i kako konkretno pomoći članovima sindikata , ali i radnicima njihove firme.

Kada je u pitanju širenje mreže sindikata u Lozničkom kraju, Todorović je kazao da zahvaljujući dobrom prezentovanju Sloge u javnosti i kvalitetnom radu sindikata, radnici i celokupna javnost Lozničkog kraja u Udruženim sindikatima Srbije „Sloga“ sve više prepoznaju prave i beskompromisne borce za prava zaposlenih.

– Zato nastavljamo istim tempom da radimo na popravljanju radničkih prava. Iz mnogih firmi Lozničkog kraja radnici nas sve više zovu jer u nama vide istinskog borca za njihova prava i zaštitnika njihovih interesa. Zato idemo jače i složnije, poručio nam je Todorović.

Udruženi sindikati Srbije „Sloga“ im upućuju iskrene čestitke i žele svaki dalji uspeh u radu.

 

Informativna služba

 

Ukratko o JKP „Naš dom“ Loznica

Preduzeće „Naš dom“ organizovano je kao javno preduzeće, posluje sredstvima u državnoj svojini i po veličini je srednje. Bavi se komunalnim uslugama, uslugama iznošenja i deponovanja otpadaka, čišćenja i pranje grada, održavanja i izgradnje zelenih i parkovskih površina, pogrebnih usluga, organizovanja i rada pijačnih poslova, naplate parkiranja, usluga hvatanja pasa lutalica, čišćenja snega, pročišćavanja kišne kanalizacije i još nekim sličnim uslugama za koje se povremeno ukaže potreba.


 

About sloga

Udruženi sindikati Srbije „SLOGA“ su osnovani početkom 2008 godine od grupe sindikalnih aktivista nezadovoljnih radom postojećih sindikata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Skip to content