Home » OBAVEŠTENJA » Kolektivni ugovor u kompaniji Karneks
Kolektivni ugovor u kompaniji Karneks

Kolektivni ugovor u kompaniji Karneks

Beograd, 4. maj 2015. – Rukovodstvo kompanije Karneks i predstavnici tri reperezentativna sindikata potpisali su danas novi kolektivni ugovor .

IMG_9920U ime našeg sindikata ugovor je potpisao Danilo Stec, predsednik Radničkog sindikata Sloga Karneks, a u ime kompanije generalni direktori Milan Krljanović i Tijana Anđelić.

Kolektivni ugovor je potpisan nakon višemesečnih pregovora i usaglašavanja teksta koji je iniciran od strane Radničkog sindikata Sloga Karneks, rekao je predsednik tog sindikata Danilo Stec.

„Ovo je veliki dan za zaposlene u Karneksu koji od marta prošle godine nemaju kolektivni ugovor. Uspeli smo da zaštitimo i poboljšamo prava radnika, ali i socijalnog dijaloga sa sindikatima neophodnog za svako buduće pregovaranje sa poslovodstvom“, istakao je on.

Stec je dodao i da je po završetku potpisivanja gospođa Tijana Anđelić iznela ukratko dalje smernice poslovanja i politike kompanije, kao i nameru da se sva buduća pitanja i implementacija potpisanog rešava u saradnji sa sindikatima.

Čestitamo svim zaposlenima u kompaniji Karneks novi kolektivni ugovor, posebno našem dragom kolegi Danilu i svim članovima Radničkog sindikata Sloga Karneks koji su prepoznali Slogu kao pravi sindikat i ukazali nam poverenje.

 

Informativna služba

UKRATKO - sloga

Udruženi sindikati Srbije „SLOGA“ su osnovani početkom 2008 godine od grupe sindikalnih aktivista nezadovoljnih radom postojećih sindikata.

OSTAVITE KOMENTAR

Vaša e-adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *

*

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja: Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora ili skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove Udruženih sindikata Srbije Sloga.
Scroll To Top