Home » SLOGA VESTI » Ivice Dačiću, objasni odakle ti hiljade evra za Dubai

Ivice Dačiću, objasni odakle ti hiljade evra za Dubai

Udruženi sindikati Srbije “Sloga” pozivaju predsednika Socijalističke partije Srbije Ivicu Dačića da objasni kako uspeva da finansira luksuzni život svoje porodice i njihov boravak u hotelu sa pet zvezdica u Dubaiu dok radnici u Srbiji rade za minimalac i grcaju u siromaštvu.

Ivice Dačiću, pozivamo te da objasniš odakle ti hiljade evra za boravak tvoje supruge, sina i buduće snaje u hotelu sa pet zvezdica u Dubaiu?

Kakvu to socijalističku alhemiju koristiš, kada je za njih dnevni trošak najmanje 1000 evra, plus avio karte, dok radnici vape za socijalnom pravdom, onom koju im ti i tvoji prijatelji iz penzionerske dinastije lažno obećavate godinama unazad.

I tebe i Aleksandra Vučića treba da bude sramota što nastavljate da ubeđujete radnike da treba da budu srećni što rade po deset sati dnevno za mesečnu platu od 300 evra, dok vi na “familijarni odmor” trošite tri puta više i to dnevno!

Informativna služba

About sloga

Удружени синдикати Србије „СЛОГА“ су основани почетком 2008 године од групе синдикалних активиста незадовољних радом постојећих синдиката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*