Home » OBAVEŠTENJA » HLADNA VODA ZA VOZAČE GSP
Подела хладне воде -Слога-ГСП

HLADNA VODA ZA VOZAČE GSP

Sindikat Sloga-GSP, sproveo je akciju besplatne podele hladne vode svim vozačima GSP Beograd koji su se danas kretali trasom pored Beogradskog sajma. Hladna voda je deljena svim vozačima GSP Beograd bez obzira na pripadnost sindikatu. Akcija je naišla na dobar prijem kod naših kolega, ali i kod putnika koji nisu krili svoje oduševljenje i za ovu akciju sindikata imali samo reči hvale.

sloga gsp 2

Ivan, Peđa, Saša, Mira, Joca.
Sindikat Sloga -GSP

Beogradski asvalt topio se danas na 36 stepeni. Svesni situacije u kakvim uslovima rade njihove kolege vozači GSP Beograd, rukovodstvo sindikata Sloga – GSP, predvođeno predsednicom Mirom Bastom, u vreme najveće vreline, između 13 i 17 časova, izašlo je na beogradske ulice i oformilo punkt u Bulevaru vojvode Mišića kod Beogradskog sajma .

Uz  osmeh i na opštu radost vozača i iznenađenje putnika , vredni sindikalci delili su bočice sa hladnom vodom svojim kolegama koji su uz velike napore marljivo radili na svakodnevnom prevozu svojih sugrađana. Voda se delila svim vozačima GSP na toj trasi, bez obzira na članstvo i pripadnost sindikatu, a iznenađenje i aplauzi uz reči hvale nisu izostali ni od putnika i prolaznika koji su pozdravili ovaj nesvakidašnji prizor koji se danas retko viđa.

Podela hladne vode -Sloga-GSP

Podela hladne vode -Sloga-GSP

Sindikat je zbog visokih temperatura i neophodnosti unošenja što više tečnosti u organizam osmislio ovu orginalnu akciju, a u sindikatu Sloga- GSP ističu da je ovo tek početak akcije direktne pomoći kolegama, koja će se nastaviti i narednih dana pri visokim temperaturama i na drugim punktovima u gradu.

Info SLOGA

About sloga

Удружени синдикати Србије „СЛОГА“ су основани почетком 2008 године од групе синдикалних активиста незадовољних радом постојећих синдиката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*