Home » OBAVEŠTENJA » Donacija vizira za medicinske radnike Sloge

Donacija vizira za medicinske radnike Sloge

Udruženje „Vitezovi templari Srbije OSMTH“ iz Beograda tokom vanrednog stanja i pandemije poklonilo je više hiljada zaštitnih vizira zdravstvenim radnicima u kovid bolnicama, članovima naših sindikata iz grane zdravstva i socijalne zaštite, kako bi se sačuvali svoje, ali i zdravlje pacijenata sa kojima su bili u stalnom kontaktu.

[Best_Wordpress_Gallery id=“7″ gal_title=“VIZIRI“]

Vizire su dobili naši sindikati u zdravstvenim ustanovama u Kragujevcu, Užicu, Smederevu, Gornjem Milanovcu, Šapcu, Lozinici, WMA, Nišu, Somboru, Smederevskoj palanci, Kostolcu, Kliničkom centru Srbije i drugim ustanovama širom Srbije.

Oni su podeljeni članstvu koje je bilo u prvim redovima borbe sa virusom Kovid -19, pandemijom koja je uzdrmala ne samo Srbiju već i čitav svet.

Predsednik sindikata “Sloga” Željko Veselinović istakao je da je donacija vizira bila od velikog značaja za sve zdravstvene radnike koji su radili u teškim uslovima kada je zaštita na radu u suzbijanju zaraze bila itekako neophodna. On se ujedno zahvalio prijateljima iz Udruženja “ Vitezovi templari Srbije OSMTH “ iz Beograda.

Informativna služba

 

 

 

About sloga

Удружени синдикати Србије „СЛОГА“ су основани почетком 2008 године од групе синдикалних активиста незадовољних радом постојећих синдиката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*