Home » OBAVEŠTENJA » Deci poginulog rudara paketići od Sloge!

Deci poginulog rudara paketići od Sloge!

Beograd, 6. januar 2015. godine — Udruženi sindikati Srbije „Sloga“ doneli su odluku da se deci rudara Željka Miletića poginulog radnika rudnika Rembas koji je stradao prošle godine uplati jednokratna novčana pomoć za kupovinu paketića po sopstvenom izboru.

sloga3Ovo je odlučeno nakon vesti koja je tokom jučerašnjeg i današnjeg dana potresla srpsku javnost da je iz sindikata „Nezavisnost“ rečeno majci poginulog rudara da „njihova deca nemaju pravo na novogodišnje paketiće jer im je otac poginuo“. /link vesti/

Potpredsednik sindikata Sloga Vladimir Radosavljević danas je telefonom razgovarao sa majkom Verom Lazić koja je dostavila žiro račun, a novac će, s obzirom na neradne dane, odmah nakon praznika biti uplaćen.

Udruženi sindikati Srbije „Sloga“ se zahvaljuju novinarki Kurira Slavici Tomčić koja je obezbedila kontakt telefon, ali i što je alarmirala celokupnu srpsku javnost o ovom nesvakidašnjem događaju koji bruka instituciju sindikata i pokazuje koliko su neke sindikalne organizacije daleko od onoga šta predstavljaju i koga predstavljaju.

Informativna služba USS „Sloga“

About sloga

Udruženi sindikati Srbije „SLOGA“ su osnovani početkom 2008 godine od grupe sindikalnih aktivista nezadovoljnih radom postojećih sindikata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Skip to content