Home » OBAVEŠTENJA » NKPJ: DALJE RUKE OD RADNIČKOG TRIBUNA

NKPJ: DALJE RUKE OD RADNIČKOG TRIBUNA

Nova komunistička partija Jugoslavije (NKPJ) najoštrije osuđuje gnusne i sramne pretnje koje su na društvenim mrežama izrečene na račun druga Željka Veselinovića, predsednika Udruženih sindikata Srbije “Sloga” i traži od nadležnih da otkriju i procesuiraju počinioca.

To uopšte ne bi trebalo da bude problem jer je USS “Sloga” dostavila podatke o osobi koja je pretila porodici druga Veselinovića. Očito da je reč o pristalici vladajuće Srpske napredne stranke iz redova takozvanih “botova” čiji je zadatak da na društvenim mrežama opanjkavaju i blate svakog ko se protivi retrogradnoj politici te pro-imperijalističke buržoaske stranke.

Treba naglasiti da je hajka na Veselinovića od strane “botova” startovala istog onog trenutka kada su se na njega okomili pro-režimski buržoaski mediji. Drug Veselinović je već godinama na meti pro-režimskih buržoaskih medija, “botova” , kapitalističkih interesnih grupa i drugih reakcionara. Razlog za tu hajku na druga Veselinovića je to što je on dosledni borac protiv Vučićevog režima i kapitalističke eksploatacije, zagovornik istinske socijalne pravde i vođa najborbenijeg sindikata u Srbiji USS “Sloga”.

NKPJ izražava solidarnost i razumevanje za situaciju u kojoj se drug Veselinović našao naročito zbog činjenice da su u više navrata i kadrovi Partije i Saveza komunističke omladine Jugoslavije (SKOJ) bili meta napada raznoraznih retrogradnih elemenata.

NKPJ onima koji su pretili drugu Veselinoviću kao i onima koji su se drznuli da udare na kadrove Partije i SKOJ-a poručuju da je njihova prljava zamisao doživela poraz jer borce za socijalizam ništa ne može uplašiti. Naša borba će se okončati pobedom radnog naroda a snage mračnjaštva biće poslate na smetlište istorije.

Sekretarijat Nove komunističke partije Jugoslavije

 

 

Nova komunistička partija Jugoslavije /link/

 

..

About sloga

Udruženi sindikati Srbije „SLOGA“ su osnovani početkom 2008 godine od grupe sindikalnih aktivista nezadovoljnih radom postojećih sindikata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Skip to content