Home » OBAVEŠTENJA » Radništvo Srbije je i materijalno i duhovno poniženo

Radništvo Srbije je i materijalno i duhovno poniženo

Čačak – Beograd, 12.09.2017.-  Ovogodišnja manifestacija Letnje duhovne večeri, završena je sinoć tribinom o aktuelnoj političkoj situaciji na kojoj je gost bio i predsednik Udruženih sindikata Srbije „Slogaˮ Željko Veselinović.

Na skupu su  govorili predsednik Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović, predsednik Zdrave Srbije Milan Stamatović i po prvi put predstavnik iz organizacije sindikata, predsednik „Slogeˮ Željko Veselinović.

Letnje duhovne večeri su tradicionalna kulturna manifestacija u Čačku koja je održana po 12 put u organizaciji Srpskog pokreta Dveri.

Gosti Letnjih duhovnih večeri u Čačku su do sada bili najpoznatiji srpski duhovnici, intelektualci, književnici, publicisti, umetnici…

Idejni tvorac Letnjih duhovnih večeri u Čačku je lider „Dveri“ Boško Obradović, a skup je uživo emitovan putem društvenih mreža  od strrane izdavačke kuće „Catena mundiˮ iz Beograda, koja se bavi izdavaštvom duhovne i nacionalne literature.

U nastavku pogledajte prenos tribine koji je emitovan uživo…

 

About sloga

Udruženi sindikati Srbije „SLOGA“ su osnovani početkom 2008 godine od grupe sindikalnih aktivista nezadovoljnih radom postojećih sindikata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*