Home » BLOG » CRVENKAPA I MINISTAR
Весна Пејовић, потпредседник УСС Слога

CRVENKAPA I MINISTAR

Piše: Vesna Pejović, potpredsednik USS Sloga

Praksa da se USS Sloga i njen predsednik Željko Veselinović nalaze samo povremeno na političkom meniju jednog dela štampe toliko se promenila u poslednje vreme (osetno od trenutka kada je najavljeno usvajanje novog Zakona o radu) da je praktično prerasla u svakodnevicu. Dakle :

Vesna Pejović, potpredsednik USS Sloga

Vesna Pejović, potpredsednik USS Sloga

SLOGA za doručak, SLOGA za ručak, a bogami i za večeru opet SLOGA!!!

Pa dobro ministre do kada više? Da li znate da jednolična hrana prelazi u narodnu dosadu i nezadovoljstvo a medicina kaže da nije ni zdravo? Zašto iz Vaše kuhinje ne naručite nešto tradicionalno i sa mnogo pikanterija. Za početak na primer supu, samo… nemojte računati na nas. Mi smo mlad, žgoljav i kako nam rekoše ,,nepostojeći“ sindikat, a za dobru juhu treba stara koka, debela i masna. Mi možemo, eventualno, poslužiti samo za onu sa knedlama , ali bojimo se da Vam neće prijati ministre.

Nije dobro što smo se udaljili od teme, tj. od naslova. Zato je vreme je da Crvenkapa pita:

,,Ministre, ministre, zašto su ti tako velike uši?“

I čemu služe tolike uši kad ne čuju vapaje gladnih radnika. Dok ministri prave selfije po autobusu, isti ti radnici mogu da prave telfije, tj. slike izgladnelih stomaka. Kažu da je to sada ,,in“.

,,Ministre, ministre, zašto su ti tako velike oči?“

Prepoznali smo te ministre. Pronašli smo te baš po tragu, veliki Njegoš nas je tome naučio. Samo…tolike oči…to je za dijagnozu. Koliko se razumemo u medicinu simptomi ukazuju na štitnu žlezdu. Preporučujemo Čigotu. Od SLOGE gratis i ol inkluziv. Sve bez Odluke Glavnog odbora.

 

 

About sloga

Удружени синдикати Србије „СЛОГА“ су основани почетком 2008 године од групе синдикалних активиста незадовољних радом постојећих синдиката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*