Home » SLOGA VESTI » Bunt-Sloga: Ne želimo da budemo taoci socijalnog mira i nelegalnog prevoza

Bunt-Sloga: Ne želimo da budemo taoci socijalnog mira i nelegalnog prevoza

BEOGRAD, 25.10.2022.- Nezavisni beogradski taksisti, okupljeni oko udruženja Bunt-Sloga, zatražili su korekciju cena taksi usluga. Šta je razlog za ovakvo nezadovoljstvo taksista, šta će preduzeti ako se ne udovolji njihovom zahtevu za TV Nova S “ Probudi se” govorili su Slobodan Banović i Žarko Popov iz Udruženja Bunt Sloga.

Oni su istakli da ne žele da budu taoci socijalnog mira, nelegalnog prevoza koji je zavladao gradom i da rade na ekonomskom minimumu od čega ne mogu da održavaju vozila, niti da žive, u trenutku kada cene energenata i svih parametara u društvu rastu.

Taksisti iz Bunt-Sloga najavili su pokretanje inicijativa i da u najkraćem roku očekuju sastanak u Sekretarijatu za saobraćaj Beograda, sa sekretarom Predragom Lukićem na kojem bi mu ponudili svoja viđenja, predloge i rešenja, u cilju što boljeg regulisanja taksi prevoza u Beogradu.

Oni su podržali i inicijativu Udruženja studenata sa hendikepom koji će podneti zahtev za promenu taksi prevoza u Beogradu da na svakih 300 vozila bude i jedno vozilo koje je prilagođeno njihovim potrebama.

U nastavku pogledajte o čemu su govorili…

Informativna služba

About sloga

Udruženi sindikati Srbije „SLOGA“ su osnovani početkom 2008 godine od grupe sindikalnih aktivista nezadovoljnih radom postojećih sindikata.
Skip to content