Home » KAMPANJE » Akcija dobrovoljnog davanja krvi u G.Milanovcu

Akcija dobrovoljnog davanja krvi u G.Milanovcu

Gornji Milanovac, 2. jun 2015. – Gradski odbor USS Sloga – Unija nezavisnih sindikata Grornjeg Milanovca i Sindikat Sloga VMA  u saradnji sa Institutom za transfuziologiju i hemobiologiju VMA iz Beograda danas organizuju akciju dobrovoljnog davanja krvi u Gornjem Milanovcu.

V.Radosavljević i D. Motić (VMA)

Dobrovoljno davanje krvi  se realizuje u Zanatskom centru lok. 37 u Gornjem Milanovcu od 9 do 15 časova, a akciji se mogu priključiti svi zainteresovani građani koji su spremni da se odazovu ovoj humanitarnoj akciji našeg sindikata.

„Podržavamo akcije ovog tipa i uvek smo se do sada rado odazivali svim oblicima humanitarnog karaktera, posebno kada je u pitanju dobrovoljno davanje  krvi. Znamo da će nekome ta krv značiti mnogo, a sindikat kao institucija ima mogućnosti i uslove da organizuje ovakve akcije humanitarnog karaktera“, rekao je predsednik GO i potpredsednik USS Sloga Vladimir Radosavljević.

U ovom trenutku akcija je započela.

 

2

 

 

1

 

Informativna služba

About sloga

Udruženi sindikati Srbije „SLOGA“ su osnovani početkom 2008 godine od grupe sindikalnih aktivista nezadovoljnih radom postojećih sindikata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Skip to content