Home » SLOGA VESTI » VLADA SRBIJE U INAT HRVATIMA KUPUJE RAZGLAS OD JUŽNE KOREJE

VLADA SRBIJE U INAT HRVATIMA KUPUJE RAZGLAS OD JUŽNE KOREJE

Izvor: Njuz – Zez, Beograd, 23.04.2018.- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić povodom odluke Hrvatske da ministar odbrane Aleksandar Vulin nije dobrodošao u tu zemlju, danas je najavio odgovor recipročnim merama.

„Reagovaćemo recipročnim merama prema Hrvatskoj, a odluku će doneti Vlada Srbije na sednici u četvrtak“, rekao je Vučić novinarima nakon prijema povodom Dana Vojske Srbije.

O kakvim merama bi moglo biti reči, neimenovani izvor iz Vlade Srbije je rekao da je državni vrh na čelu sa vrhovnim komandantom nakon saznanja da je Južna Koreja prekinula sa propagandnim emitovanjem radio programa preko razglasa na granici sa Severnom Korejom, donela odluku o otkupu tih razglasa kako bi se montirali na granici sa Hrvatskom.

– Seul je preko razglasa emitovao godinama propagandne poruke i južnokorejsku muziku pa što ne bismo mogli i mi hrvatima. Puštaćemo im sve nadahnute govore našeg ministra Aleksandra Vulina i njegovog vrhovnog komandanta. Ima, bre, da se čuje do Zagreba.

Na opasku da bi i Zagreb mogao da kupi opremu od Severne Koreje i da pušta Srbiji muzičara Marka Perovića Tompsona preko razglasa, neimenovani izvor je bio izričit da je Tompson ipak slaba propaganda, jer Srbija sada ima i Šešelja, patriotskog govornika sa stažom iz 90 tih.

Ipak, kako je neimenovani izvor istakao, najveći adut Srbije je predsednik i vrhovni komandant Aleksandar Vučić.

– Kad hrvatski narod bude čuo Vučićeve govore i stalna obećanja srpskom narodu o boljem životu, otvaranju novih radnih mesta sa platom od 200 evra, pučanstvo u lijepoj ima samo da balavi i čezne, rekao je vidno uzbuđen neimenovani izvor iz Vlade Srbije. (nije portir, a nije ni ložač u kotlarnici).

Vest je izmišljena i isključivo je zabavnog karaktera

Ekipa Sloge

 

 

About sloga

Udruženi sindikati Srbije „SLOGA“ su osnovani početkom 2008 godine od grupe sindikalnih aktivista nezadovoljnih radom postojećih sindikata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Skip to content