Home » OBAVEŠTENJA » VIDEO: Završeno saslušanje privedenih policajaca, očekuje se pritvor ili puštanje

VIDEO: Završeno saslušanje privedenih policajaca, očekuje se pritvor ili puštanje

Beograd, 02.01. 2017. godine –  Prema poslednjoj informaciji, u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu je završeno saslušanje privedenih policijaca Vladana Trbovića i Milana Dumanovića zbog navodnog odavanja službene tajne.

Prema saznanjima advokata, predmet je proglašen tajnim, što znači da ono, o čemu se govorilo prilikom saslušanja ne može izaći u javnost, kazao je predsednik Sindikata policije „Sloga“ Dragan Žebeljan.

On je rekao i da se u narednih sat vremena očekuje odluka Višeg suda o tome hoće li se Trboviću i Dumanoviću produžiti pritvor, ili će biti pušteni na slobodu.

Dumanović i Trbović su u izjavama za Aljazeeru Balkans 11. oktobra naveli da su kao policijski službenici, po usmenom naređenju starešina, bez legitimacija i naoružanja, poslani na tajni zadatak u Potočare, 11. jula. 2015. godine kada se dogodio napad na srpskog premijera Aleksandra Vučića.

 

Uskoro više…

About sloga

Удружени синдикати Србије „СЛОГА“ су основани почетком 2008 године од групе синдикалних активиста незадовољних радом постојећих синдиката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*