Home » KAMPANJE » VAŽNO OBAVEŠTENJE: Sloga formirala sindikat u RTS

VAŽNO OBAVEŠTENJE: Sloga formirala sindikat u RTS

Sindikat Sloga RTS otpočeo je sa radom u najvećem nacionalnom, informativnom i obrazovanom javnom servisu, Radio – Televiziji Srbije.

Predsednik sindikata je Slobodan Rafail, dugogodišnji je profesionalni kamerman, a potpredsednica sindikata je Branka Jović, majstor tona.

”U svoje lično ime, u ime svojih sindikalnih saradnika, kao i članova sindikata želimo im dobar početak i svaki dalji uspeh u radu”, kazao je Željko Veselinović, predsednik sindikata Sloga.

Veselinović je dodao da su radnici u medijima degradirani, poniženi i ekonomski uništeni, te je glavni cilj okupljanje članstva u jaku snagu da im se vrati status  u okvire ekonomske i sveke druge profesionalnosti, posebno što rade u javnom nacionalnom servisu koje je u vlasništvu svih građana.

Radio-televizija Srbije (skraćeno RTS) je nacionalna medijska kuća u Srbiji koja pod današnjim imenom postoji od 1. januara 1992. godine.

Krajem 2005. godine počinje transformaciju u medijski javni servis Srbije.

IS

 

 

 

….

About sloga

Udruženi sindikati Srbije „SLOGA“ su osnovani početkom 2008 godine od grupe sindikalnih aktivista nezadovoljnih radom postojećih sindikata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Skip to content