Home » OBAVEŠTENJA » U „SLOGU“ SE ULAZI DOBROVOLJNO I SRCEM !

U „SLOGU“ SE ULAZI DOBROVOLJNO I SRCEM !

Beograd – Valjevo, 20. Maj 2014. – Plan Milana Plavšića, koji je predhodno isključen iz sindikata “Sloga – HK Krušik“ Valjevo da nelegalno prebaci ceo ovaj sindikat u UGS “Nezavisnost“ nije uspeo. Umesto toga, pristupnicu Slogi je potpisalo još 5o novih članova, koji zbog njega nisu hteli da uđu u naš sindikat. Sloga sada u Krušiku ima više članova nego ikad, a UGS “Nezavisnost“ jednog i jedinog člana, Milana Plavšića, koji je uz sve morao da vrati kancelariju i svu dokumentaciju i opremu koju je hteo da na nezakonit način prisvoji.

krusik

Željko Veselinović, predsednik “Sloge“ i Mile Čabrić, sekretar Gradskog odbora Beograd posetili su danas članstvo “Sloga – HK Krušik“ u fabrici vojne opreme HK Krušik u Valjevu.

Sastanak je iniciran nakon neuspelog i nepodržanog od članstva pokušaja doskorašnjeg i isključenog predsednika Milana Plavšića  da se  naš sindikat na potpuno nezakonit i nelegalan način sa svim članstvom prebaci u Sindikat UGS “Nezavisnost“.

“Sloga – HK Krušik“ Valjevo - Dragan Radin

“Sloga – HK Krušik“ Valjevo – Dragan Radin

Na čelo sindikata, od strane članova “Sloga – HK Krušik“ Valjevo izabran je ponovo Dragan Radin, koji je predhodno nelegalno smenjen, a nove pristupnice je potpisalo još 5o radnika, koji zbog Plavšića nisu hteli da uđu u sindikat, tako da sada USS Sloga u Krušiku ima više članova nego ikad, a UGS “Nezavisnost“ jednog i jedinog člana, Milana Plavšića, koji je uz sve morao da vrati kancelariju i svu dokumentaciju i opremu koju je hteo da nezakonito prisvoji.

Ovim su radnici Krušika i članovi Sloge jasno poručili da se u Udružene sindikate Srbije „Sloga“ ulazi i izlazi srcem i dobrom voljom, a ne preletima i nezakonitim mešetarskim potezima koji nemaju nikakvog uporišta u zakonu!

INFORMATIVNA SLUŽBA

About sloga

Удружени синдикати Србије „СЛОГА“ су основани почетком 2008 године од групе синдикалних активиста незадовољних радом постојећих синдиката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*