Home » OBAVEŠTENJA » U poseti Krušiku i Kovačkom centru u Valjevu
U poseti Krušiku i Kovačkom centru u Valjevu

U poseti Krušiku i Kovačkom centru u Valjevu

Beograd,25.10.2018.- Predsednik Udruženih sindikata Srbije “Sloga” u sklopu redovnih aktivnosti obišao je kolege i članove sindikata u valjevskim preduzećima Krušik i Kovački centar.

Veselinović je tokom posete Krušiku imao sastanak sa direktorom Mladenom Petkovićem, a razgovoru su prisustvovali i predsednik “Sloge” u Krušiku Zoran Lazić, potpredsednik
Goran Trifunović i članovi odbora Stefan Stanimirović i Milica Gavrilović.

Krušik sa 3300 zaposlenih je trenutno vodeća kompanija u okviru namenske industrije, kako po broju radnika, tako i po poslovnim uspesima i rezultatima poslovanja. U planu su novi poslovni projekti koje “Sloga” kao sindikat pozdravlja i podrzava.

Podsećamo da su Udruženi sindikati Srbije “Sloga” prošle godine povodom desetogodišnjice postojanja generalnom direktoru Mladenu Petkoviću uručili priznanje za uspesno vođenje firme i poštovanje sindikata i socijalnog dijaloga.

Prvi čovek “Sloge” je u okviru posete obisao i Kovački centar koji se nalazi u krugu fabrike i koji posluje u okviru Jugoimport SDPR- a za Krušik.

Iako je “Sloga“ nedavno tamo formirala sindikalnu organizaciju, požrtvovanim radom predsednika sindikata Kovačkog centra Jakovljević Miladina brzo se stekao uslov za utvrđivanje reprezentativnosti, za koju se nadamo da će se i formalno potvrditi naredne nedelje.

U Kovačkom centru Veselinović je imao sastanak sa generalnim direktorom Dušanom Blagojevićem koji mu je predstavio firmu koja zapošljava 320 radnika, koja posluje uspešno i čiji radnici imaju pristojne zarade.

Veselinović je na kraju posete još jednom pohvalio Krušik i Kovački centar uz ocenu da u Srbiji još uvek postoje uspešne firme i preduzeća koje poštuju svoje zaposlene, sindikate kao socijane pratnere i socijani dijalog.

Informativna služba

 

UKRATKO - sloga

Udruženi sindikati Srbije „SLOGA“ su osnovani početkom 2008 godine od grupe sindikalnih aktivista nezadovoljnih radom postojećih sindikata.

OSTAVITE KOMENTAR

Vaša e-adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *

*

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja: Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora ili skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove Udruženih sindikata Srbije Sloga.
Scroll To Top