Home » OBAVEŠTENJA » U CENTRU

U CENTRU

Ove nedelje u emisiji U CENTRU
utorak 11. jun, 21.00

ucentruKako će mere za ekonomski oporavak Srbije uticati na život običnih ljudi? Hoće li teret krize (opet) platiti najsiromašniji? Da li će do kraja godine plate i penzije biti povećane, ili zamrznute? Imaju li sindikati jedinstven odgovor ukoliko mere vlade ne budu bile dobre za većinu građana? Može li socijalno-ekonomski savet države naći rešenje koje će zadovoljiti sve strane: radnike, poslodavce i državu?

Gosti emisije U CENTRU:

LJUBISAV ORBOVIĆ, predesednik Saveza samostalnih sindikata Srbije
ZORAN STOJILJKOVIĆ, profesor FPNa, potpredsednik sindikata Nezavisnost
ŽELJKO VESELINOVIĆ, predsednik udruženih sindikata Sloga

Emisija “U centru” obrađuje najaktuelnije teme, koje ne moraju ekskluzivno biti političke. Ekonomija, život u Srbiji, kultura i sport, uz politiku, jednako su važne teme koje se obrađuju u emisiji. “U centru” ima za cilj da se gledaocu pruži celokupna slika problema, kao i načini za njegovo rešenje. Izbor gostiju podrazumeva pođednako i stručnost i prepoznatljivost. U emisiji se insistira na polemici, ali ne i na svađalačkom tonu, ili sukobu, po svaku cenu. Emisija se emituje svakog utorka od 21h. Autor i voditelj emisije: Đorđe Mićić

About sloga

Удружени синдикати Србије „СЛОГА“ су основани почетком 2008 године од групе синдикалних активиста незадовољних радом постојећих синдиката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*