Home » OBAVEŠTENJA » Taksa za “energetsku efikasnost“ je izmišljeni državni namet

Taksa za “energetsku efikasnost“ je izmišljeni državni namet

Beograd, 27.06.2019.godine. – Državna taksa za energetsku efikasnost, koja će u julu podići cenu gasa, struje i goriva biće novi zamajac skupljem životu s početka jeseni, ali i pokazuje da aktuelna vlast posle sedam godina nije sposobna da vodi zemlju, jer umesto da je ekonomski unapređuje, ona novim izmišljenim nametima nastavlja da zavlači ruke u džepove svojih građana.

Kao sindikat, zahtevamo od Vlade Srbije poništavanje takse, jer se terminologijom “energetska efikasnost“ pokušava amortizacija državnog nameta i da se prikaže inovativnim i neophodnim za široke narodne mase.

Vlada Srbije očigledno zaboravlja ili ne vidi da ovim ponižava opravdanu želju većine svojih građana da konačno počnu da žive, a ne da preživljavaju u neefikasnoj državi.

Ovo samo pokazuje da vlast potcenjuje, obezvređuje i nipodištava svoje građane, a svaka njihova priča o jačanju srednje klase je klasična „sprdnja“.

Zato ih sa punim pravom pitamo, zašto i dalje posle sedam godina obećanja o boljem životu pričaju jedno, rade drugo, a treće misle?

Informativna služba

 

 

 

.

About sloga

Удружени синдикати Србије „СЛОГА“ су основани почетком 2008 године од групе синдикалних активиста незадовољних радом постојећих синдиката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*