Home » OBAVEŠTENJA » Sto dana rijaliti – vlade

Sto dana rijaliti – vlade

Beograd, 15. 10. 2017. – Udruženi sindikati Srbije „Sloga“ prvih sto dana rada Vlade Srbije sa Anom Brnabić kao premijerkom ocenjuju kao „rijaliti – vladu“, neuspešnu u ekonomiji, uspešnu u nastavku petogodišnje proizvodnje propagandne manipulacije vlasti nad sopstvenim narodom.

Da Srbija nije najbolja u ekonomiji, to osećamo po standardu i visini primanja, međutim, očigledno da ima uspeha u pravljenju rijaliti programa u režiji državnog vrha, što smo uostalom videli juče u Kruševcu gde je održana sednica Vlade Srbije, još jedna putujuća, diletantska predstava za javnost sa ciljem prikazivanja nepostojećeg uspeha i širenja lažnog optimizma i nade u nekakav bolji život.

O procentima povećanja plata i penzija je bespredmetno govoriti, jer njih zdrav razum i ekonomska računica demantuju već pri prvom ulasku u neku od prodavnica ili samoposluga. To je ništa do presipanje šupljeg u prazno i vraćanje dela od onog što je ranije uzeto.

Ono šta je, međutim, veoma zabrinjavajuće je da u nedostatku ekonomskih i zdravih održivosti građani postaju sve više žrtve socijalnog unižavanja i najstrašnije manipulacije koja nije zabeležena u novijoj istoriji ni jedne evropske države.

Neuporedivo najgori ekonomski i životni standard u odnosu na druge države u Evropi vlast konstantno podgreva i hrani povremenim nacionalizmima i plaši penzionere i radnike bankrotom.

Ono u čemu su najuspešniji je da su uspeli da slude narod do krajnjih granica, da poseju mržnju i zavist između onih sa većim i manjim primanjima, koji te razlike olako primaju zdravo za gotovo, ne shvatajući da su najveće penzije ili plate u Srbiji ravne socijalnoj pomoći u Nemačkoj.

Informativna služba

 

 

 

 

.

About sloga

Удружени синдикати Србије „СЛОГА“ су основани почетком 2008 године од групе синдикалних активиста незадовољних радом постојећих синдиката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*