Home » OBAVEŠTENJA » SLOGA UVEK POBEĐUJE
SLOGA UVEK POBEĐUJE

SLOGA UVEK POBEĐUJE

Izvor: Sindikat zdravstva i socijalne zaštite Sloga

Kragujevac, 29.06.2019.-

Borba za očuvanje Zavoda za zdravstvenu zaštitu radnika predstavlja primer kako se SLOGOM može postići i ono što na prvi pogled deluje nedostižno.

Udruženi sindikati Srbije SLOGA – sindikat zdravstva i socijalne zaštite ovim putem želi da iskažu zadovoljstvo opstankom ustanove koja je decenijama pruža zdravstvenu zaštitu građanima na visokom nivou.

Opstankom Zavoda za zdravstvenu zaštitu radnika Kragujevac preko 30 000 građana Kragujevca neometano će moći da koristi usluge ove zdravstvene ustanove, a 200 porodica neće morati da brine za svoju egzistenciju, što zapravo i predstavlja najveći rezultat ove borbe.

Takođe, Udruženi sindikati Srbije SLOGA – sindikat zdravstva i socijalne zaštite zahvaljuje se svim građanima grada Kragujevca,  kao i organizacijama i  institucijama koje su podržale naše članove i svojim potpisom pokazali koliko Zavod u Kragujevcu svima znači.

Sa druge strane ne možemo da ostanemo nemi na IZJAVE pojedinih najodgovornijih ljudi kao i na njihovo NEODGOVORNO PONAŠANJE.

Zato pozivamo nadležne institucije da preispitaju svoje odluke da li pojedinci zaslužuju da obavljaju funkcije na koje su postavljeni, kao i da odgovorni za nastalu situaciju snose punu odgovornost.

Preuzeto sa: Sloga uvek pobeđuje 

 

 

 

 

 

.

UKRATKO - sloga

Udruženi sindikati Srbije „SLOGA“ su osnovani početkom 2008 godine od grupe sindikalnih aktivista nezadovoljnih radom postojećih sindikata.

OSTAVITE KOMENTAR

Vaša e-adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *

*

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja: Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora ili skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove Udruženih sindikata Srbije Sloga.
Scroll To Top