Home » OBAVEŠTENJA » Sindikat Sloga u Domu zdravlja „Dr Milenko Marin“ u Loznici reprezentativan
Sindikat Sloga u Domu zdravlja „Dr Milenko Marin“ u Loznici reprezentativan

Sindikat Sloga u Domu zdravlja „Dr Milenko Marin“ u Loznici reprezentativan

Beograd, 14. januar 2015. godine — Sindikatu Sloge u Domu zdravlja „Dr Milenko Marin“ u Loznici utvrđena je reprezentativnost.

medicina

Reprezentativnost sindikatu je utvrđena juče,13. januara 2015. godine, a potpisao je direktor dr. Zoran Nikolić i uputio u pravnu službu, javio nam je Nebojša Todorović, glavni poverenik Udruženih sindikata Srbije „Sloga“ za Loznicu.

Todorović je rekao da je reprezentativnost veliki uspeh sindikata, jer je utvrđena za vrlo kratko vreme, zahvaljujući pre svega poverenju zaposlenih i ličnom požrtvovanju predsednice sindikata medicinske sestre Mire Vasiljević.

Na osnovu reprezentativnosti sindikat će krajem januara početi sa kolektivnim pregovaranjem i usaglašavanjem sa Kolektivnim ugovorom na nivou Republike, koji je potpisan krajem prošle i objavljen 6. januara ove godine u Službenom glasniku.

Udruženi sindikati Srbije „Sloga“ se priključuju čestitkama i koleginici Miri Vasiljević čestitaju na uspehu i žele uspešan rad na pregovaranju i usaglašavanju Kolektivnog ugovora.

 

Informativna služba

 

 

O Domu zdravlja „Dr Milenko Marin“ Loznica

Dom zdravlja „Dr Milenko Marin“ Loznica obavlja zdravstvenu delatnost iz oblasti primarne zdravstvene zaštite, na području grada Loznica.

Grad Loznica se nalazi na zapadu Srbije, na granici sa Bosnom i Hercegovinom.

Geografski položaj je povoljan, jer se nalazi na važnim saobraćajnim pravcima.

Grad Loznica se prostire se na površini od 612 km2, a po popisu iz 2002. godine ima 86 413 stanovnika.

U samom gradu, živi oko 26 000 stanovnika. Danas grad Loznica predstavlja regionalni centar dinamičkih privrednih aktivnosti u kojima se razvija konkurentno poslovanje.

Dom zdravalja je osnovan 16. 9. 2010. godine.

Pre toga datuma delatnost iz oblasti primarne zdravstvene zaštite obavljana je u okviru Doma zdravlja koji je bio organizaciona jedinica Zdravstvenog centra „Dr Milenko Marin“Loznica.Osnivač Doma zdravlja je Grad Loznica.

Dom zdravlja posluje pod imenom Dom zdravlja „Dr Milenko Marin“Loznica, sa sedištem u Loznici, u ulici Bolnička br.65. Marin“Loznica, sa sedištem u Loznici, u ulici Bolnička br.65.

(izvor http://www.dzloznica.co.rs/)

UKRATKO - sloga

Udruženi sindikati Srbije „SLOGA“ su osnovani početkom 2008 godine od grupe sindikalnih aktivista nezadovoljnih radom postojećih sindikata.

OSTAVITE KOMENTAR

Vaša e-adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *

*

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja: Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora ili skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove Udruženih sindikata Srbije Sloga.
Scroll To Top