Home » OBAVEŠTENJA » Sindikalni savez radnika Pošte pristupio Slogi

Sindikalni savez radnika Pošte pristupio Slogi

Beograd, 23.01.2018.- Sindikalni savez radnika Pošte Srbije doneo je danas odluku o pristupanju velikoj porodici Udruženih sindikata Srbije “Sloga”.

Odluku o pristupanju potpisao je danas u sedištu „Sloge“ u Beogradu predsednik Sindikalnog saveza Vojislav Antić čime se prema njegovim rečima “omogućuje nova perspektiva povezivanja i zaštite interesa zaposlenih u Javnom preduzeću Pošta Srbije”.

Antić navodi da je interes za povezivanjem i pristupanjem bila sasvim logična stvar, budući da je Sloga prepoznata kao jedina borbena sindikalna organizacija u Srbiji koja se bori za prava radnika.

Predsednik Sloge Željko Veselinović poželeo je dobrodošlicu novom sindikatu i rekao da će on i druge kolege iz centrale u narednom periodu tom sindikatu pomoći u svim oblicima koji im budu zatrebali, i istovremeno izrazio neskriveno zadovoljstvo što je Sloga među zaposlenima u Pošti Srbije prepoznata kao borbeni sindikat i zaštitnik obespravljenih radnika.

Inače, Sindikalni savez radnika Pošta je jedna od najmlađih organizacija u Pošti Srbije, a čine je mahom radnici na prijemu i otpremi pošte.

Udruženi sindikati Srbije “Sloga” pozdravljaju odluku kolega o pristupanju i žele im uspešan svaki dalji rad, od sada kroz solidarnost, zajedništvo i radničku slogu.

Informativna služba

About sloga

Удружени синдикати Србије „СЛОГА“ су основани почетком 2008 године од групе синдикалних активиста незадовољних радом постојећих синдиката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*