Home » OBAVEŠTENJA » Pustiti sve uhapšene u današnjim protestima

Pustiti sve uhapšene u današnjim protestima

Udruženi sindikati Srbije „Sloga“ najoštrije osuđuju današnje hapšenje njenih članova u Zrenjaninu i brutalno prebijanje Dragana Živanova iz Sindikata radnika pošte „Sloga“ koji je završio u bolnici nakon što je doživeo infarkt.

Pozivamo ministra policije Aleksandra Vulina, nekada deklarisanog levičara a sada promotera krupnog kapitala da odmah naredi puštanje svih uhapšenih u Zrenjaninu, posebno majku troje dece Sonju Pernat kojoj su policajci nasilno i okrutno lišili slobode i stavili joj lisice kao najvećem kriminalcu, iako nije pružala otpor za takvu vrstu upotrebe fizičke snage.

Puštanje zahtevamo i za sve uhapšene u današnjim protestima. Kao sindikat izražavamo i veliku zabrinutost za sve policajce koje vlast sa očiglednom namerom duboko gura u anarhiju kroz političko poltronstvo, zbog čega bi mogle nastati katastrofalne posledice po bezbednost svih građana Srbije.

U Beogradu, 27.11.2021. godine

Informativna služba Sloge

About sloga

Udruženi sindikati Srbije „SLOGA“ su osnovani početkom 2008 godine od grupe sindikalnih aktivista nezadovoljnih radom postojećih sindikata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Skip to content