Home » SLOGA VESTI » Novim taksama opet po džepu građana

Novim taksama opet po džepu građana

Sednica skupštine Beograda biće održana danas, a teme će biti komunalne takse i korišćenje poljoprivrednog zemljišta.

Predsednik Udruženih sindikata Srbije Sloga i odbornik u Skupštini grada Beograda Željko Veselinović rekao je u direktnom uključenju u program Televizije Nova S da takse znače nove namete za građane Beograda, jer kako je rekao „od kako je ova vlast preuzela uzpravljanje gradom sve se radi netransparentno i na štetu građana“.

Naša odbornička grupa SSP, PZP, Sloga – neće učestvovati u radu kao i u protekle tri godine jer je svaka sednica na ivici fizičkog incidenta. Vi ne možete da iznesete nikakav svoj predlog ili sugestiju zato što se njih desetak, onih najgorih, okupi oko govornice, galame, vređaju i viču uz odobravanje predsedavajućeg koji vam i utiša mikrofon da se ne čujete u sali.

Polovina naših odbornika će danas biti van Beograda. Jedan deo u Šapcu kao podrška uhapšenom Draganu Milovanoviću Crnom koji je pre nekoliko dana sprečio gaženje ljudi bagerom u Šapcu i koji izlazi pred tužiocem gde se rešava hoće li biti pušten ili će mu se produžiti pritvor.

Jedan deo će biti u Loznici s obzirom da je danas tamo trebalo biti glasanje o Rio Tintu koje je otkazano ali će ostati na protestu koji je zakazan ranije, rekao je Veselinović u direktnom uključenju u program Televizije Nova S.

U nastavku više u prilogu TV Nova S, emisije „Probudi se“…

 

 

 

About sloga

Udruženi sindikati Srbije „SLOGA“ su osnovani početkom 2008 godine od grupe sindikalnih aktivista nezadovoljnih radom postojećih sindikata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Skip to content