Home » OBAVEŠTENJA » PRVI MAJ – VIŠE OD IGRE!
screenshot - YouTube

PRVI MAJ – VIŠE OD IGRE!

Beograd, 29. april 2014. – Udruženi sindikati Srbije „Sloga“, povodom Prvog maja, Međunarodnog praznika rada, okupiće se toga dana u 10;30 časova ispred Vlade Srbije u Nemanjinoj 11, gde će njihovo članstvo izvođenjem preformansa “Više od igre“ podsetiti na simboliku srpskog radništva, time što će u crvenim radničkim dresovima “ Sloga – Radnički“ stati ispred zgrade Vlade i pozvati ih na jedan kvaltetan duel, koji se pre svega ogleda u mogućnosti budućeg socijalnog dijaloga sa radnicima i sindikatima koji ih predstavljaju.

screenshot - YouTube

screenshot – YouTube
VIŠE OD IGRE!

Vlada koja sebe poredi sa timskom ekipom i igrom nemačkog „Bajerna“ zaslužuje dostojnog protivnika u radnicima Srbije, a na njima je odluka hoće li prihvatiti fer – plej igru.

Vlada Srbije ima i druge mogućnosti, da sve ignoriše u potpunom ovladavanju budućnosti, a da bi to postigla mora da zaviri i u prošlost, ali i sadašnjost koja je naviše stradala.

U Srbiji su odavno uvedena neka nova pravila, a narod je danas podeljen kao nekada u dva tabora.

Jedan u one koji nemaju, drugi u one koji imaju. Počela je igra. A, da li samo igra, ili nešto više od igre, vreme pred nama će pokazati?

Pozivamo sve zainteresovane građane da nam se Prvog maja u 10;30 časova pridruže ispred zgrade Vlade Srbije u Nemanjinoj 11, kao bi smo ovom malom simbolikom započeli novu eru sindikalizma u Srbiji, odnosno povratak na njene stare i dobre izvorne principe.

INFORMATIVNA SLUŽBA

About sloga

Udruženi sindikati Srbije „SLOGA“ su osnovani početkom 2008 godine od grupe sindikalnih aktivista nezadovoljnih radom postojećih sindikata.

One comment

  1. Bravo za Slogu.Orginalno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*