Home » OBAVEŠTENJA » Predlog radne verzije o koeficijentima plata bezobrazno iritirajući

Predlog radne verzije o koeficijentima plata bezobrazno iritirajući

Beograd, 09.08.2018. godine. – Predlog radne verzije o koeficijentima plata zaposlenih u državnoj upravi, prema kojoj bi prema Fiskalnom savetu predsedniku, premijerki i ministrima zarade bile čak tri puta veće, dokazuje da ova vlast ima potpuno odsustvo moralne i bilo kakve druge odgovornosti i svesti o socijalnom i ekonomskom stanju nacije.

Ovaj sramni predlog koji treba da se po nalogu MMF-a usvoji do septembra pokazuje da aktuelna vlast svoje građane sve više doživljava kao podanike, a ne kao na narod u čijoj je službi i čiji bi servis trebali da budu.

Srbija je, na našu opštu žalost jedno veliko “Potemkinovo” i sve siromašnije selo, gde se uz pomoć medija i analitičara bliskim vlastima svakodnevnim spinovanjem ubeđuje narod da se živi u ekonomskom blagostanju, dok je realnost sasvim suprotna.

Predlog radne verzije o koeficijentima plata zaposlenih u državnoj upravi je još jedan pokušaj “presipanje šupljeg u prazno”, koji mi u sindikatu “Sloga” vidimo i ocenjemo kao bezobrazno iritirajućim, te ga odbacujemo sa prezirom.

Informativna služba

 

.

About sloga

Udruženi sindikati Srbije „SLOGA“ su osnovani početkom 2008 godine od grupe sindikalnih aktivista nezadovoljnih radom postojećih sindikata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Skip to content