Home » OBAVEŠTENJA » Povereniku priznanje Sindikata policije Sloga

Povereniku priznanje Sindikata policije Sloga

Izvor: Danas, 07.12.2018.
Autor: FoNet.-

Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Rodoljub Šabić dobio je priznanje Sindikat policije „Sloga“ za izuzetan doprinos u razvoju i očuvanju demokratskog poretka i vladavine prava u Srbiji.

Kako je saopšteno iz kancelarije poverenika, Šabiću su priznanje – zahvalnicu uručili predstavnici Sindikata policije „Sloga“.

 

Izvor: Sindikat policije Sloga-

Delegacija Udruženih sindikata Srbije Sloga i Sindikata policije Sloga uručila je Povereniku za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti skomno priznanje za izuzetan doprinos u razvoju i očuvanju demokratskog poretka i vladavine prava u Republici Srbiji.

Željko Veselinović predsednik Udruženih sindikata Srbije Sloga i Dragan Žebeljan predsednik Sindikata policije Sloga na prigodnom prijemu uručili su Povereniku za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Rodoljubu Šabiću priznanje za izuzetan doprinos u razvoju i očuvanju demokratskog poretka i vladavine prava u Republici Srbiji.

Predsednik Sindikata policije Sloga Dragan Žebeljan, obraćajući se gospodinu Šabiću je istakao:

„Služba Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podatka o ličnosti na čijem ste čelu, u prethodnim godinama obradila je veći broj predmeta ovog sindikata koji su  bili od izuzetnog značaja za rad i funkcionisanje sindikata, odnosno zaštitu članova.

Profesionalnim radom služba Poverenika pomogla je da dođemo do informacija koje su u posedu organa javne vlasti a koje su nam bile izuzetno potrebne u radu. Takođe, služba Poverenika je na naš zahtev izvršila nekoliko nadzora nad primenom zakona u Ministarstvu unutrašnjih poslova gde su potvrđene nepravilnosti koje su kasnije ispravljene. Takođe, nekoliko puta brzo i profesionalno Poverenik je davao stručna mišljenja koja su nam bila dragocena u radu.

Naš cilj, je kao i Vaš poštovanje propisa i ljudskih prava. Smatramo da je to jedini ispravan put u obezbeđenju vrladavine prava kako bi građanima vratili osećaj sigurnosti i zadovoljstva radom državnih institucija.

Opširnije na: Sindikat dodelio priznanje Povereniku Šabiću

 

 

 

.

About sloga

Удружени синдикати Србије „СЛОГА“ су основани почетком 2008 године од групе синдикалних активиста незадовољних радом постојећих синдиката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*