Home » OBAVEŠTENJA » Potvrđena reprezentativnost Sindikata Sloga Aerodrom „Nikola Tesla“ Beograd
Potvrđena reprezentativnost  Sindikata Sloga Aerodrom „Nikola Tesla“ Beograd

Potvrđena reprezentativnost Sindikata Sloga Aerodrom „Nikola Tesla“ Beograd

Beograd, 15. januar 2016. – Sindikat Sloga Aerodrom „Nikola Tesla“ Beograd danas je potvrdio svoju reprezentativnost i ponovo zauzeo čelnu poziciju da i u naredne tri godine predstavlja svoje članstvo i zaposlene u pregovorima sa poslodavcem.

Više od bilo koje reči. Pobednički duh!

Više od bilo koje reči. Pobednički duh!

Preispitivanje utvrđene reprezentativnosti sindikata kod poslodavca inicirao je Sindikat ASNS Aerodrom Nikola Tesla u skladu sa Zakonom o radu.

– Sam proces današnjeg preispitivanja reprezentativnosti, koji se vrši na osnovu prebrojavanja broja pristupnica članova sindikata, pratio je mučan pokušaj naših kolega iz ASNS sa aerodroma da se po svaku cenu „Slogi“ ospori reprezentativnost, što im nije pošlo za rukom, jer je komisija konstatovala da su ispunjeni svi uslovi da naš sindikat i u naredne tri godine predstavlja svoje članstvo i zaposlene u pregovorima sa poslodavcem“ – rekao je predsednik sindikata Predrag Adamov.

Pored rukovodstva Sindikata Sloga Aerodrom „Nikola Tesla“, preispitivanju utvrđene reprezentativnosti sindikata kod poslodavca je prisustvovala i delegacija Udruženih sindikata Srbije „Sloga“ i njen lider Željko Veselinović.

Sindikat Sloga Aerodrom „Nikola Tesla“ Beograd je osnovan 22. novembra 2012. godine, a današnjom potvrdom reprezentativnosti potvrdio je i da nastavlja kontinuitet poverenja kod zaposlenih, na šta im Udruženi sindikati Srbije „Sloga“ iskreno čestitaju i žele svaki dalji uspeh u radu.

Informativna služba

UKRATKO - sloga

Udruženi sindikati Srbije „SLOGA“ su osnovani početkom 2008 godine od grupe sindikalnih aktivista nezadovoljnih radom postojećih sindikata.

OSTAVITE KOMENTAR

Vaša e-adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *

*

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja: Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora ili skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove Udruženih sindikata Srbije Sloga.
Scroll To Top