Home » OBAVEŠTENJA » Otvorene “Radničke sportske igre Sokobanja 2016.”

Otvorene “Radničke sportske igre Sokobanja 2016.”

Sokobanja, 31. avgust 2016. –  Ovogodišnje sedme po redu “Radničke sportske igre” Udruženih sindikata Srbije “Sloga” počele su danas u Sokobanji svečanim otvaranjem Oragnizacionog odbora i toplom dobrodošlicom domaćina.

Igre je u ime Organizacionog odbora otvorio predsednik Sloge Željko Veselinović, a u ime lokalne samouprave učesnicima se obratio i predsednik Skupštine opštine Sokobanja, Dragan Jeftić, koji je u ime grada domaćina poželeo toplu dobrodošlicu i uspešno nadmetanje.

Željko Veselinović je pozdravio prisutne goste i učesnike, ukazavši na značaj igara za radnike i ujedno pozvao na radničku solidarnost sa predsednikom Sindikata Sloga Trajal, Vladicom Tomaševićem, koji se našao na udaru ucena poslovodstva fabrike i učešća njihove ekipe na igrama.

Kao primer pozitivnog poslodavca, Veselinović je naveo kompaniju Koka Kola koja posluje u Srbiji i koja je generalni sponzor Radničko sportskih igara i koja je za tu priliku izdvojila široki asortiman svojih proizvoda za osveženje učesnika.

Capture

Organizacioni odbor Udruženih sindikata Srbije “Sloga” je tim povodom na otvaranju Radničko sportskih igara stavio žute trake oko ruku u znak solidarnosti.

Više u sledećoj vesti…

6

0

1

3

5

About sloga

Удружени синдикати Србије „СЛОГА“ су основани почетком 2008 године од групе синдикалних активиста незадовољних радом постојећих синдиката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*