Home » OBAVEŠTENJA » Održan sastanak u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija
Održan sastanak u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija

Održan sastanak u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija

Beograd, 02. jul 2015. – Granski sindikat pravosuđa Udruženih sindikata Srbije „Sloga“ odazvao se pozivu za sastanak u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija, a u vezi sprovođenja javne nabavke uniforme pripadnika Službe za obezbeđenje.

CaptureSastanak je održan 1. jula 2015. godine u sedištu Uprave za izvršenje krivičnih sankcija u Beogradu, ulica Nemanjina 22- 26, a u vezi sa izradom Predloga tehničke specifikacije artikala koji su sastavni deo uniforme pripadnika Službe za obezbeđenje.

Pored Jelene Milenković, ovlašćenog predstavnika „Sloge“, sastanku su prisustvovali predstavnici sindikata zaposlenih u Službi za obezbeđenje Uprave za izvršenje krivičnih sankcija – „Asocijacije slobodnih i nezavisnih sindikata“, „Ujedinjenih sindikata Srbije“, „Saveza samostalnih sindikata – zaposlenih u pravosudnim organima Srbije“ i „Jedinstvene sindikalne organizacije zaposlenih u UIKS“.

Goran Nešić, samostalni savetnik u Upravi, upoznao je sve prisutne sa sadržajem radnog naloga koji je izdao direktor Uprave, a koji se odnosi na izvršenje propisanih radnji u vezi sa sporvođenjem javnih nabavki uniforme pripadnika službi u 2015. godini.

Nakon višečasovnog razmatranja delova i uzoraka artikala koji čine sastavni deo uniforme, dogovoreno je da se sa radom nastavi, odnosno da svaka od sindikalnih organizacija do narednog sastanka pripremi i pisani predlog.

Sastanak je inicirala Uprava za izvršenje krivičnih sankcija koja je u skladu sa zakonom i planom javnih nabavki u 2015. godini započela propisane radnje koje se odnose na sporbođenje javne nabavke uniforme za pripadnike njihove Službe za obezbeđenje.

Informativna služba

UKRATKO - sloga

Udruženi sindikati Srbije „SLOGA“ su osnovani početkom 2008 godine od grupe sindikalnih aktivista nezadovoljnih radom postojećih sindikata.

OSTAVITE KOMENTAR

Vaša e-adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *

*

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja: Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora ili skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove Udruženih sindikata Srbije Sloga.
Scroll To Top