Home » OBAVEŠTENJA » Održan sastanak u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija

Održan sastanak u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija

Beograd, 02. jul 2015. – Granski sindikat pravosuđa Udruženih sindikata Srbije „Sloga“ odazvao se pozivu za sastanak u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija, a u vezi sprovođenja javne nabavke uniforme pripadnika Službe za obezbeđenje.

CaptureSastanak je održan 1. jula 2015. godine u sedištu Uprave za izvršenje krivičnih sankcija u Beogradu, ulica Nemanjina 22- 26, a u vezi sa izradom Predloga tehničke specifikacije artikala koji su sastavni deo uniforme pripadnika Službe za obezbeđenje.

Pored Jelene Milenković, ovlašćenog predstavnika „Sloge“, sastanku su prisustvovali predstavnici sindikata zaposlenih u Službi za obezbeđenje Uprave za izvršenje krivičnih sankcija – „Asocijacije slobodnih i nezavisnih sindikata“, „Ujedinjenih sindikata Srbije“, „Saveza samostalnih sindikata – zaposlenih u pravosudnim organima Srbije“ i „Jedinstvene sindikalne organizacije zaposlenih u UIKS“.

Goran Nešić, samostalni savetnik u Upravi, upoznao je sve prisutne sa sadržajem radnog naloga koji je izdao direktor Uprave, a koji se odnosi na izvršenje propisanih radnji u vezi sa sporvođenjem javnih nabavki uniforme pripadnika službi u 2015. godini.

Nakon višečasovnog razmatranja delova i uzoraka artikala koji čine sastavni deo uniforme, dogovoreno je da se sa radom nastavi, odnosno da svaka od sindikalnih organizacija do narednog sastanka pripremi i pisani predlog.

Sastanak je inicirala Uprava za izvršenje krivičnih sankcija koja je u skladu sa zakonom i planom javnih nabavki u 2015. godini započela propisane radnje koje se odnose na sporbođenje javne nabavke uniforme za pripadnike njihove Službe za obezbeđenje.

Informativna služba

About sloga

Удружени синдикати Србије „СЛОГА“ су основани почетком 2008 године од групе синдикалних активиста незадовољних радом постојећих синдиката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*