Home » OBAVEŠTENJA » Održan još jedan uspešan seminar za poverenike Sloge

Održan još jedan uspešan seminar za poverenike Sloge

Divčibare – Beograd, 24.06.2018. godine – Udruženi sindikati Srbije “Sloga” su u periodu od 22 do 24 juna održali još jedan uspešan seminar za obuku svojih poverenika.

Seminar je otvorio pozdravnim govorom predsednik Sloge Željko Veselinović.

I ovog puta glavni predavač je bio naš kolega Dragan Žebeljan, predsednik Sindikata policije Sloga, koji je učesnike seminara u nekoliko faza tokom dva dana upoznao sa Zakonom o zaštiti uzbunjivača, šta je to uzbunjivač, kako prijaviti korupciju i kako se zaštititi.

Dragan Žebeljan

Iako je ova tema regulisana posebnim zakonom, svako ko postane uzbunjivač mora da zna da često u praksi zbog lošeg sistema u Srbiji on i njegova porodaica mogu da trpe posledice u vidu moguće odmazde.

Upravo o tome je Žebeljan na konkretnim primerima upoznao učesnike seminara kako se najbolje zaštititi i šta je potrebno uraditi da bi se dobio status uzbunjivača u skladu sa Zakonom o zaštiti uzbunjivača.

Predhodni seminar Sloga je održala prošlog meseca u Čanju, gde je nakon završetka dogovoreno da se tokom leta nastavi sa organizacijom manjih predavanja na istu temu, tako da je i ovoga puta seminar prošao očekivano sa velikim interesovanjem.

Informativna služba

 

 

 

 

 

 

 

.

 

.

About sloga

Удружени синдикати Србије „СЛОГА“ су основани почетком 2008 године од групе синдикалних активиста незадовољних радом постојећих синдиката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*