Home » SLOGA VESTI » Ministre, ko huška zaposlene na sindikat Sloga?
Ministre, ko huška zaposlene na sindikat Sloga?

Ministre, ko huška zaposlene na sindikat Sloga?

Udruženi sindikati Srbije “Sloga” – Sloga sindikat zaposlenih u VS i MO upozoravaju Ministarstvo odbrane i resornog ministra da se prestane sa huškanjem pripadnika Garde na sindikat Sloga zbog neisplaćenog  uvećanja od dodatnih 10 posto na platu.

Pripadnici Garde dobili su nezvanično obaveštenje od svojih predpostavljenih da obećanih 10 posto na platu neće dobiti zahvaljujući sindikatu Sloga koji se tome usprotivio u javnosti.

Potsećamo da je ministar Stefanović obećao pripadnicima Garde dodatno povećanje od 10 posto i objasnio da su oni opterećeni a da je on našao pare u sistemu.

Na ovu izjavu ministra reagovao je sindikat  Sloga i tražio da ministar objasni kako je našao novac u budžetu ako je budžet unapred isplaniran i ako ga usvaja Narodna skupština.

Očigledno se od navedenog povećanja odustalo, pa se sada zaposleni u Gardi huškaju na sindikat Sloga. Ministar Stefanović je još jednom pokazao da je sklon davanju nerealnih  obećanja koja ne može ispuniti, a u odgovoru na pitanja sindikata uvek daje političke odgovore.

Kada bi sindikat hteo da sledi njegov primer mogao bi da ga pita i zašto je onda prisluškivao predsednika koga toliko voli i na koga je toliko ponosan, kao i ko je odgovoran za urušavanje  Krušika?

Sindikat ipak ne želi da deli ljude po receptu ministra odbrane i ponavlja da u ovim smutnim vremenima podržava svako povećanje plata u sistemu odbrane ako je ono realno i ako će ga dobiti svi oni koji to zaista zaslužuju.

Sloga sindikat zaposlenih u VS i MO

 

 

UKRATKO - sloga

Udruženi sindikati Srbije „SLOGA“ su osnovani početkom 2008 godine od grupe sindikalnih aktivista nezadovoljnih radom postojećih sindikata.

OSTAVITE KOMENTAR

Vaša e-adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *

*

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja: Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora ili skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove Udruženih sindikata Srbije Sloga.
Scroll To Top