Home » OBAVEŠTENJA » Jačanje Sloge u JKP Parking servis Beograd

Jačanje Sloge u JKP Parking servis Beograd

Beograd, 16. Maj 2015 .- Predsednik Udruženih sindikata Srbije „Sloga“ Željko Veselinović održao je radni sastanak sa kolegama iz JKP “Parkin servis“ Beograd, Sloginog sindikata čiju delegaciju je predvodio predsednik tog sindikata Dragan Ljubić.

IMG_0121

Ljubić je informisao predsednika Sloge o aktuelnoj sindikalnoj situaciji u Parking servisu, inplementaciji kolektivnog ugovora i planovima za naredni period.

Dogovoreno je niz aktivnosti, posebno u delu jačanja sindikata i omasovljenju članstva, jer sve više radnika Parking servisa izražava interesovanje za uključivanje u Slogin sindikat.

IMG_0106

On je kazao da postoje određeni problemi oko iščlanjavanja iz drugih sindikata,  jer zaposleni moraju da zovu svoje predsednike da im potpišu ispisnice da bi mogli da se iščlane, iako je učlanjenje u sindikate na dobrovoljnoj bazi i ne može biti uslovljeno ničim.

IMG_0119

Veselinović je kazao da će centrala pružiti svu neophodnu pomoć, da će rezultati biti ubrzo vidljivi  i istovremeno se zahvalio kolegama na celokupnoj dosadašnjoj podršci.

Osnovna delatnost JKP „Parking servis“ je upravljanje, korišćenje i održavanje javnih parkirališta i garaža na teritoriji 10 opština grada Beograda. Upravlja sa 8 javnih garaža, 26 garaža sa rezervisanim parking mestima i 20 parkirališta, koja su opremljena najsavremenijom automatikom i naplatnim stanicama.

Informativna služba  

About sloga

Удружени синдикати Србије „СЛОГА“ су основани почетком 2008 године од групе синдикалних активиста незадовољних радом постојећих синдиката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*