Home » IZBORI 2014 » HVALA SVIMA – BORBA ZA PRAVA RADNIKA NAM TEK PREDSTOJI

HVALA SVIMA – BORBA ZA PRAVA RADNIKA NAM TEK PREDSTOJI

Beograd, 17. mart 2014. – Udruženi sindikati Srbije “Sloga” na vanrednim parlamentarnim izborima, na listi “Sa Demokratskom strankom za demokratsku Srbiju“,  osvojili su dva mandata,  jedan u republičkom parlamentu i jedan  mandat u Beogradu.

PrintOvim je postignut cilj našeg sindikata da radnici Srbije po prvi put u novijoj istoriji srpskog parlamentarizma dobiju svog autentičnog predstavnika radnika koji će ih zastupati, bez obzira na pripadnost stranci ili članstva u sindikatu.

Ovim putem želimo da se zahvalimo svima vama koji ste glasali za nas, i koji ste nas podržali od samog početka kada smo se izjasnili da smo spremni za korenite promene i otvorenu borbu protiv svake vrste nepravde.

Uprkos raznim opstrukcijama, napadima i omalovažavanju jedne iskrene socijalne ideje, mi smo ipak pobedili i pokazali da Udruženim sindikatima Srbije “Sloga” niko ne može manipulisati, ali ni upravljati.

Još jednom veliko hvala svima vama koji ste nam dali glas da ova mala sindikalna pobeda dobije smisao, a mi vam obećavamo da ćemo kao i do sada nastaviti sa beskompromisnom borbom za prava radnika i biti protiv svih zakona koji su na štetu sveta rada.

Vama, koji niste glasali za nas, ali nas niste ni kočili i vama se zahvaljujemo na prećutnoj podršci  i nadamo se nastavku saradnje u budućnosti koja zasigurno neće biti na strani radnika i njihovih prava.

Udruženi sindikati Srbije “Sloga”

About sloga

Удружени синдикати Србије „СЛОГА“ су основани почетком 2008 године од групе синдикалних активиста незадовољних радом постојећих синдиката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*