Home » OBAVEŠTENJA » Dobar dan zla ženo!

Dobar dan zla ženo!

Izvor; sindikalizam.org, 02.11.2016. – Juče, prvog novembra 2016, nakon završenog protesta penzionera na kome se okupilo preko 3000 učesnika, oglasio se, ničim izazvan, a iz samo njima znanih razloga, takozvani „Pokret socijalista – Partija borbene levice“ kratkim saopštenjem punim laži:

„Danas se u Beogradu okupilo stotinak penzionera, koji svojim političkim zahtevima nisu predstavljali niti su govorili u ime 1.700.000 penzionera. Zato politički skup kao što je ovaj treba tako i zvati, a nikako skupom penzionera. Sva relevantna udruženja penzionera izrazila su podršku Vladi Republike Srbije zbog povećanja penzija i jednokratne pomoći, ali opozicija je i ovaj put pokušala da svoje ciljeve predstavi kao ciljeve svih penzionera. Ponižavajuće mali broj okupljenih je najbolji odgovor političkim partijama koje su zarad lične promocije pokušale da organizuju protest penzionera, naravno kao i sve što su do sada radile, bez i malo uspeha“.

Ako su socijalisti, a pored toga još i borbeni, a očigledno je da to nisu, juče su trebali da budu s penzionerima. Ili bar da se pokriju ušima i ćute, kao što su otćutali Krkobabićev PUPS, Dačićev SPS ili Ljajićev SDP.

Ovim saopštenjem, takozvani „Pokret socijalista – Partija borbene levice“, pokazao je svoje pravo lice i uneredio se – i na svoje ime, i na crvenu zastavu, a najviše na svoj program.

Sram ih bilo!

Autor: Izvršni odbor Udruženja sindikata penzionera Srbije

About sloga

Udruženi sindikati Srbije „SLOGA“ su osnovani početkom 2008 godine od grupe sindikalnih aktivista nezadovoljnih radom postojećih sindikata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*