Home » SINDIKAT » Direktor spava, ali se radnici bude!

Direktor spava, ali se radnici bude!

Beograd, 09.12.2016. – Darko Lukić, direktor JKP „Pijace Mladenovac“, najavio je čistku u preduzeću zbog sumnje da je neko od zaposlenih poslao inkriminišuće fotke medijima kako spava na radnom mestu, a koje su postale pravi hit među korisnicima društvenih mreža.

O ovome piše i današnji Srpski telegraf

Tim povodom zaposleni u ovom mladenovačkom javnom preduzeću javili su se Udruženim sindikatima Srbije „Sloga“ i izrazili nameru da se sindikalno organizuju.

Udruženi sindikati Srbije „Sloga“ pozdravljaju ovu odluku i žele im dobrodošlicu u najborbeniji sindikat u Srbiji, dok istovremeno pozivamo sve zainteresovane radnike širom Srbije koji još uvek nisu sindikalno organizovani ili su u sindikatima koji služe kao amortizeri njihovog nezadovoljstva, da nam se bez ikakvog ustručavanja jave u centralu sindikata na 011/408-16-03, kako bi se zajednički blagovremno pripremili na sve jače i žešće udare po radništvu.

 

Informativna služba   

 

About sloga

Удружени синдикати Србије „СЛОГА“ су основани почетком 2008 године од групе синдикалних активиста незадовољних радом постојећих синдиката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*