Home » OBAVEŠTENJA » BRUKA I SRAMOTA: Bahati direktori GSP Beograd potrošili milione na reprezentaciju (DOKAZ!)

BRUKA I SRAMOTA: Bahati direktori GSP Beograd potrošili milione na reprezentaciju (DOKAZ!)

Beograd, 05.09.2017. – JKP Gradsko saobraćajno preduzeće (GSP) „Beograd“ u periodu od januara do decembra 2016. godine na troškove reprezentacije potrošilo neverovatnih 3.519.702,41 dinara.

Iako su direktor i njegovi saradnici, izvršni direktori imali limit na karticama od 20.000 dinara to ih nije sprečavalo da se nedomaćinski odnose sa državnim parama. Sudeći prema krajnjoj cifri od 3.5 miliona u GSP Beograd se živi bahato ilagodno, a sve na ručun građana, zaposlenih u tom preduzeću, poreskih obveznika, korisnika javnog prevoza.

Kada bi se neko u ovoj državi ozbiljno zapitao na šta su ti milioni potrošeni, i kada bi javnost to saznala, verovatno bi se mnogi ostali u šoku, pa bi svima bilo jasno zašto nema rezervnih delova i guma za autobuse, klima uređaja, posebno zašto se privatnicima ustupaju najprofitabilnije linije.

O tome kako je i zašto ugrožena svakodnevna bezbednost putnika, suvišno je govoriti.

Ko zna, da smo ozbiljna država sa nezavisnim institucijama pravde, možda bi te „zaštićene trošadžije“ narodnog novca završile iza rešetaka i sadile krompir u Padinskoj skeli.

Ovako, moraćemo da sačekamo taj dan!

U nastavku pogledajte dopis koji sve ovo ilustruje…

 

 

 

About sloga

Udruženi sindikati Srbije „SLOGA“ su osnovani početkom 2008 godine od grupe sindikalnih aktivista nezadovoljnih radom postojećih sindikata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Skip to content