Home » OBAVEŠTENJA » AKTIVNA KAMPANJA SLOGE

AKTIVNA KAMPANJA SLOGE

U sklopu svojih predizbornih aktivnosti, članovi Udrženih sindikata Srbije “Sloga” delili su flajere i reklamni materijal na ulicama više gradova Srbije.

Beograd -Terazije

Deo materijala je predhodno distribuiran po čitavoj Srbiji, zatim i podeljen po radnim organizacijama, fabrikama i preduzećima gde Sloga ima svoje članstvo, a nakon toga i u sklopu uličnih akcija deljen na ulicama Beograda, Gornjeg Milanovca i Čačka.

Beograd -Terazije

Na flajerima se nalaze sva ona potrebna obaveštenja koja objašnjavaju – zašto smo kao sindikat odlučili da učestvujemo na izborima i zašto smo na listi sa Demokratskom strankom, rekao je Vladimir Radosavljević, potpredsednik USS Sloga i koordinator akcije.

Gornji Milanovac

Radosavljević je pozvao sve radnike da 16. marta izađu na izbore i zaokruže broj “osam”, i tako daju snažnu podršku zajedničkoj listi “Sa Demokratskom strankom za demokratsku Srbiju”, na kojoj će po prvi put u novijoj istoriji parlamentarizma biti i dva kandidata iz redova sindikata kao autentičnih predstavnika radnika u parlamentu.

Udruženi sindikati Srbije “Sloga” su na zajednilkoj listi “Sa Demokratskom strankom za demokratsku Srbiju”, u kojoj su pored DS i Nova stranka, Bogata Srbija i Demokratski savez Hrvata u Vojvodini.

Informativna služba USS Sloga

About sloga

Удружени синдикати Србије „СЛОГА“ су основани почетком 2008 године од групе синдикалних активиста незадовољних радом постојећих синдиката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*