Home » KAMPANJE » AKTIVNA KAMPANJA SLOGE
AKTIVNA KAMPANJA SLOGE

AKTIVNA KAMPANJA SLOGE

U sklopu svojih predizbornih aktivnosti, članovi Udrženih sindikata Srbije “Sloga” delili su flajere i reklamni materijal na ulicama više gradova Srbije.

Beograd -Terazije

Deo materijala je predhodno distribuiran po čitavoj Srbiji, zatim i podeljen po radnim organizacijama, fabrikama i preduzećima gde Sloga ima svoje članstvo, a nakon toga i u sklopu uličnih akcija deljen na ulicama Beograda, Gornjeg Milanovca i Čačka.

Beograd -Terazije

Na flajerima se nalaze sva ona potrebna obaveštenja koja objašnjavaju – zašto smo kao sindikat odlučili da učestvujemo na izborima i zašto smo na listi sa Demokratskom strankom, rekao je Vladimir Radosavljević, potpredsednik USS Sloga i koordinator akcije.

Gornji Milanovac

Radosavljević je pozvao sve radnike da 16. marta izađu na izbore i zaokruže broj “osam”, i tako daju snažnu podršku zajedničkoj listi “Sa Demokratskom strankom za demokratsku Srbiju”, na kojoj će po prvi put u novijoj istoriji parlamentarizma biti i dva kandidata iz redova sindikata kao autentičnih predstavnika radnika u parlamentu.

Udruženi sindikati Srbije “Sloga” su na zajednilkoj listi “Sa Demokratskom strankom za demokratsku Srbiju”, u kojoj su pored DS i Nova stranka, Bogata Srbija i Demokratski savez Hrvata u Vojvodini.

Informativna služba USS Sloga

UKRATKO - sloga

Udruženi sindikati Srbije „SLOGA“ su osnovani početkom 2008 godine od grupe sindikalnih aktivista nezadovoljnih radom postojećih sindikata.

OSTAVITE KOMENTAR

Vaša e-adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *

*

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja: Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora ili skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove Udruženih sindikata Srbije Sloga.
Scroll To Top