Home » OBAVEŠTENJA » ŽELJKO VESELINOVIĆ: Vučić propagira politiku siromaštva

ŽELJKO VESELINOVIĆ: Vučić propagira politiku siromaštva

Sagovornici Danasa o predsednikovoj izjavi o odlasku na more i hladnoj zimi

– On se ovakvim besmislenim porukama koje šalje obraća upravo svom biračkom telu jer time prekoreva one koji imaju novca da odu na odmor i na more. Time se slade njegovi birači jer, jelte, predsednik prekoreva bogate. Te poruke koliko god na prvu deluju smešne su zapravo vrlo opasne jer se na taj način šalje poruka da je potpuno normalno biti siromašan, a da je imati mogućnost otići na odmor luksuz i bezobrazluk – ukazuje Veselinović.

On dodaje da je stvorena takva klima da su kupovina bicikla, novih patika za decu ili odlazak na ekskurziju – postale luksuz.

– Siromašan čovek nema vremena da razmišlja o odmoru, siromašan čovek nema vremena da razmišlja o tome zašto je siromašan i da ne treba biti siromašan, a predsednik upravo želi da drži većinu u siromaštvu i tako im otklanja mogućnost da razmišljaju svojom glavom – smatra Veselinović.

Opširnije na: „U kultu ličnosti nema mesta za sliku predsednika sa letovanja u kupaćim gaćama“: Sagovornici Danasa o predsednikovoj izjavi o odlasku na more i hladnoj zimi

About sloga

Udruženi sindikati Srbije „SLOGA“ su osnovani početkom 2008 godine od grupe sindikalnih aktivista nezadovoljnih radom postojećih sindikata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*