Home » OBAVEŠTENJA » ZDRAVSTVENI RADNICI KNJAŽEVCA ODABRALI “SLOGU“

ZDRAVSTVENI RADNICI KNJAŽEVCA ODABRALI “SLOGU“

Kragujevac – Beograd, 12.09.2014. — Potpredsednik USS “Sloga“ i predsednik Granskog sindikata zdravstva i socijalne zaštite Predrag Đurić, posetio je sa svojim saradnicima Zdravstveni centar u Knjaževcu gde je nedavno formiran još jedan u nizu Sloginih sindikata koji okuplja radnike zaposlene u zdravstvu.

zck“Registracija je stigla nedavno, pa smo samim tim i hteli da lično posetimo knjaževački Zdravstveni centar i da tom prilikom obavestimo rukovodstvo Centra o postojanju našeg sindikata“, rekao je Đurić.

On je dodao da ih je primio direktor Centra dr. Miodrag Rašić, koga su tokom razgovora upoznali sa načinom rada sindikata i budućim planovima koje će ovaj novi Slogin sindikat u zdravstvenom centru imati.

Pored Đurića u delegaciji posete kolegama u Knjaževcu su bili i članovi Glavnog odbora USS “Sloga“ – Bojana Dimitrijević i Nikola Erić.

Inače, za predsednika Sindikata “Sloga- ZCK“ je izabran Goran Marković, koji je u knjaževačkom Zdravstvenom centru zaposlen kao viši sanitarni tehničar.

U Zdravstvenom centru je zaposleno oko 415 radnika različitog prifila obrazovanja, kojima pripadaju i radnici  knjaževačkog Doma zdravlja i Bolnice.

Udruženi sindikati Srbije “Sloga“ čestitaju novopridošlim članovima za pravi odabir i izbor sindikata.

Informativna služba USS “Sloga“

About sloga

Удружени синдикати Србије „СЛОГА“ су основани почетком 2008 године од групе синдикалних активиста незадовољних радом постојећих синдиката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*