Home » OBAVEŠTENJA » VESELINOVIĆ POSETIO KOLEGE U LEONIJU

VESELINOVIĆ POSETIO KOLEGE U LEONIJU

Prokuplje, 29.08.2014. godine – Predsednik Udruženih sindikata Srbije „Sloga“ Željko Veselinović obišao je juče u Prokuplju nemačku fabriku auto kablova „Leoni“ i razgovarao sa rukovodstvom sindikata Sloga.

unnamed

Veselinović i Paunović

Veselinović je zajedno sa Danijelom Paunovićem, predsednikom Sloge u Leoniju imao sastanak i sa  direktorom pravnih poslova Aleksandrom Andrićem i direktorkom ljudskih resursa Jelenom Spasić.

Tokom razgovora ocenjeno je da je socijalni dijalog između poslodavca i sindikata na zavidnom nivou i da će se on u narednom periodu i dalje unapređivati.

Prema rečima Željka Veselinovića predsednika „Sloge“, u planu je da se u novoj fabrici u Miločištu u opštini Doljevac započne prizvodnja elektroinstalacija za vozila tipa „jaguar“, što će tokom sledeće godine doneti novih 1.500 radnih mesta.

„Moja ocena je da je to odličan potez za ovaj region i da će otvaranje novih radnih mesta oživeti jug Srbije „, rekao je Veselinović.

Fabrika trenutno zapošljava oko 2.200 radnika, a Sindikat „Sloga“  je većinski i praktično jedini sindikat sa trendom povećanja broja članova.

Informativna služba

About sloga

Udruženi sindikati Srbije „SLOGA“ su osnovani početkom 2008 godine od grupe sindikalnih aktivista nezadovoljnih radom postojećih sindikata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*