Home » OBAVEŠTENJA » Veliki uspeh Sindikata Sloga u Domu zdravlja Šabac

Veliki uspeh Sindikata Sloga u Domu zdravlja Šabac

Šabac – Beograd, 10. septembar 2015. – Sindikat  Sloga Dom zdravlja Šabac osnovan pre nepuna dva meseca zahvaljujući predsednici sindikata Mirjani Divljaković Ilić postao je reprezentativan i većinski sindikat.

9

Juče, 9. septembra u šabačkom Domu zdravlja održan je  sastanak i prva veća prezentacija sindikata kojoj je prisustvovalo više od 100 zaposlenih.

Predsednica sindikata zdravstva „Sloga“u šabačkom Domu zdrvalja, Mirjana Divljaković Ilić, predstavila je članstvu novoformirani odbor sindikata, koji će, kako je kazala, imati predstavnike svih struktura, počev od spremačica, pa sve do lekara specijalista, jer je Sindikat Sloga otvoren za sve.

Ona je u kraćoj izjavi za TV šabac najavila još aktivnije angažovanje za veća prava svih zaposlenih, jer kako je istakla „članstvo je prepoznalo odliku da radimo korektno i pošteno, kako sa našim članovima, tako i drugim sindikatima“.

Željko Veselinović, predsednik Udruženih sindikata Srbije Sloga obratio se u svečanoj sali prisutnima, čestitao im na velikom uspehu i sve prisutne detaljno upoznao sa onim šta danas radi sindikat i koji su planovi za naredni period. On je, takođe, dao i kraću izjavu  TV Šabac u kojoj se osvrnuo na položaj celokupnog radništva danas u Srbiji.

Prezentaciji i sastanku  je prisustvovala i delegacija Sloginog sindikata Opšte bolnice „Laza Lazarević“ iz Šapca, na čelu sa predsednicom Majom Milić, koja je istakla da svakoga dana očekuju rešenje o registraciji iz resornog Ministarstva rada, jer je interesovanje za članstvo sindikatu veliko i pristupnice pristižu svakodnevno.

U delegaciji Sloge, pored njenog čelnika i lidera Željka Veselinovića, bili su Nikola Erić, potpredsednik Granskog sindikata zdravstva i Nebojša Todorović, regionalni poverenik Udruženih sindikata Srbije Sloga.

Nakon prezentacije organizovan je i skroman koktel kome su prisustvovali svi članovi sindikata.

Po završetku sastanka Željko Veselinović i Nebojša Todorović su održali kraći sastanak sa zamenikom gradonačelnika Šapca i članovima Gradskog veća.

U nastavku pogledajte fotografije…

Informativna služba

2

7

6

8

4

1

About sloga

Удружени синдикати Србије „СЛОГА“ су основани почетком 2008 године од групе синдикалних активиста незадовољних радом постојећих синдиката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*