Home » OBAVEŠTENJA » U poseti lokalnom odboru Sloge u novim prostorijama

U poseti lokalnom odboru Sloge u novim prostorijama

Gornji Milanovac, 29.10.2018. – Predsednik USS Sloga Željko Veselinović i potpredsednik Vladimir Radosavljević posetili su lokalni odbor Udruženih sindikata Srbije “Sloga” Gornji Milanovac u novim prostorijama.

Članovi lokalnog odbora Sloge Gornjeg Milanovca upoznali su goste sa rezultatima rada u proteklom periodu, planovima za naredni period, posebno na polju borbe za prava radnika i okupljanje oko fronta Saveza za Srbiju (SZS) čiji je Sloga jedan od osnivača.

Na sastanku koji je održan istaknut je program SZS u 30 tačaka sa posebnim akcentom na one delove koji se tiču sveta rada, budućeg odnosa prema zapošljavanju, otvaranju novih radnih mesta, uslovima rada, minimalnim platama i zaradama, zdravstvu i drugim segmentima koji se tiču poboljšanja kvaliteta života.

Ocenjeno je da se radnička i građanska prava svakim danom od strane aktuelne vlasti sve više ugrožavaju, kao i da će se novim izmenama Zakona o radu i Zakona o PIO koji su u pripremi za 2019. godinu oni još više degradirati, te je pružena puna podrška nastavku svih aktivnosti koje predstavnici “Sloge” sprovode u Zavezu za Srbiju.

 Informativna služba

 

 

 

.

About sloga

Удружени синдикати Србије „СЛОГА“ су основани почетком 2008 године од групе синдикалних активиста незадовољних радом постојећих синдиката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*