Home » OBAVEŠTENJA » U julu zabeležen rekordan broj poseta sajtu

U julu zabeležen rekordan broj poseta sajtu

Beograd, 13. avgust 2015. – Broj poseta veb stranicama Udruženih sindikata Srbije „Sloga“ u poslednjih 30 dana bio je 106.367  poseta, što je rekordna poseta u toku 2015. godine, verujemo i najveća kada je u pitanju neki od sajtova sindikata.

web

Osim informacija o radu Udruženih sindikata Srbije „Sloga“, saopštenja i obaveštenja iz velike porodice naših sindikata, posetioce značajno privlače i autorski tekstovi, komentari na svakodnevnicu, kao i blogovi naših članova i prijatelja.

Tako je tokom jula i početkom avgusta, koji inače važe za mesece godišnjih odmora kada je i slabija poseta sajtu, apsolutni rekord bila čitanost članka – Građani Srbije od jutros masovno slave poskupljenje struje, sa  26.450 poseta i rekordnim brojem ikada, od 5.800 deljenja (šerovanja) preko društvene mreže Fejsbuk.

U Junu se, takođe, istakao članak – Gorko iskustvo sezonskog radnika na branju malina – sa  16.277 pregleda.

U februaru je najviše pročitan članak našeg Sindikata policije „Sloga“ – Loš kolektivni ugovor za policiju – sa 23.513 pregleda, tekst – Svinarskom trgovcu sa 19.452 pregleda.

Kada je u pitanju rekordan broj čitanja nekog članka na sajtu Sloge u ovoj godini, sa ponosom ističemo tekst Informativne službe posvećen Granskom sindikatu zdravstva i socijalne zaštite „Sloga“ iz januara 2015. godine  – Prvi objavljujemo Poseban kolektivni ugovor za zdravstvene ustanove, koji je zabeležio rekordan broj od 25.876 poseta i više od 8.000 preuzimanja dokumenta.

Udruženi sindikati Srbije „Sloga“ ovim koriste priliku da se zahvale svima koji nas prate, koji nas podržavaju i dele naša saopštenja i objave.

Posebno se zahvaljujemo novinarima, novinskim agencijama koje nas prenose, kao i nezavisnim portalima i institucijama koje se bave radom sindikata i analizom sindikalnog rada u Srbiji.

Informativna služba će nastaviti da vas i dalje blagovremeno obaveštava o svim novostima vezanim za svet rada, postavljanjem vesti na sajt  i na društvenim mrežama Fejsbuk, Tviter i Gugl plus.

Informativna služba  

About sloga

Удружени синдикати Србије „СЛОГА“ су основани почетком 2008 године од групе синдикалних активиста незадовољних радом постојећих синдиката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*