Home » OBAVEŠTENJA » SPORAZUM IZMEĐU SLOGE I MEGATRENDA
SPORAZUM IZMEĐU SLOGE I MEGATRENDA

SPORAZUM IZMEĐU SLOGE I MEGATRENDA

Beograd, 16 decembar 2013. – Udruženi sindikati Srbije “Sloga” i Megatrend Univerzitet u Beogradu danas su potpisali međusobni sporazum o saradnji. Sporazum su u potpisali predsednik Željko Veselinović u ime USS Sloga i prof. dr.Mića Jovanović u ime Megatrend univeziteta.

Ovim sporazumom su predviđene određene pogodnosti za članove sindikata Sloga za studiranje na visokoškolskim ustanovama ovog Univeziteta.

Prema sporazumu, članovi Sloge i članovi njihovih porodica će od naredne školske godine studiranje plaćati u 12 mesečnih rata, a cena školarine iznosi 900 evra za studije prvog stepena, što je oko 40 odsto popusta od ukupne cene školarine na ovom univerzitetu.

Takođe, pored osnovnih studija uz isti popust od 40 odsto, moći će upisati master i doktorske studije.

Školarina se plaća putem administrativne zabrane, a o samom načinu upisa i plaćanja zainteresovani će se moći informisati kod predsednika svojih sindikata u preduzećima u kojima rade, kao i u samoj centrali USS Sloga.

Univerzitet „Megatrend“ realizuje svoj program na fakultetima za poslovne studije, kulturu i medije, međunarodnu ekonomiju, upravu i administraciju, umetnost i dizajn i kompjuterske nauke. Osim u Beogradu, članovi Sloge će moći da studiraju i u Zaječaru, Bačkoj Topoli, Valjevu, Vršcu.

-Obrazovanje ljudi je itekako važno, jer se obrazovanjem stiče i svest o stvaranju društva u kakvom želimo da živimo. Ovim sporazumom želimo da svojim članovima i članovima njihovih porodica približimo šansu da steknu potrebno znanje koje će im jednog dana pomoći da pronađu posao i učestvuju u stvaranju i kreiranju jednog socijalno odgovornog društva kojem svi težimo, kazao je Željko Veselinović, predsednik USS Sloga.

 

Informativna služba

Udruženih sindikata Srbije „Sloga“

 

SPORAZUM O SARADNJI

Megatrend 1Megatrend2

UKRATKO - sloga

Udruženi sindikati Srbije „SLOGA“ su osnovani početkom 2008 godine od grupe sindikalnih aktivista nezadovoljnih radom postojećih sindikata.

OSTAVITE KOMENTAR

Vaša e-adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *

*

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja: Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora ili skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove Udruženih sindikata Srbije Sloga.
Scroll To Top