Home » OBAVEŠTENJA » SPORAZUM IZMEĐU SLOGE I MEGATRENDA

SPORAZUM IZMEĐU SLOGE I MEGATRENDA

Beograd, 16 decembar 2013. – Udruženi sindikati Srbije “Sloga” i Megatrend Univerzitet u Beogradu danas su potpisali međusobni sporazum o saradnji. Sporazum su u potpisali predsednik Željko Veselinović u ime USS Sloga i prof. dr.Mića Jovanović u ime Megatrend univeziteta.

Ovim sporazumom su predviđene određene pogodnosti za članove sindikata Sloga za studiranje na visokoškolskim ustanovama ovog Univeziteta.

Prema sporazumu, članovi Sloge i članovi njihovih porodica će od naredne školske godine studiranje plaćati u 12 mesečnih rata, a cena školarine iznosi 900 evra za studije prvog stepena, što je oko 40 odsto popusta od ukupne cene školarine na ovom univerzitetu.

Takođe, pored osnovnih studija uz isti popust od 40 odsto, moći će upisati master i doktorske studije.

Školarina se plaća putem administrativne zabrane, a o samom načinu upisa i plaćanja zainteresovani će se moći informisati kod predsednika svojih sindikata u preduzećima u kojima rade, kao i u samoj centrali USS Sloga.

Univerzitet „Megatrend“ realizuje svoj program na fakultetima za poslovne studije, kulturu i medije, međunarodnu ekonomiju, upravu i administraciju, umetnost i dizajn i kompjuterske nauke. Osim u Beogradu, članovi Sloge će moći da studiraju i u Zaječaru, Bačkoj Topoli, Valjevu, Vršcu.

-Obrazovanje ljudi je itekako važno, jer se obrazovanjem stiče i svest o stvaranju društva u kakvom želimo da živimo. Ovim sporazumom želimo da svojim članovima i članovima njihovih porodica približimo šansu da steknu potrebno znanje koje će im jednog dana pomoći da pronađu posao i učestvuju u stvaranju i kreiranju jednog socijalno odgovornog društva kojem svi težimo, kazao je Željko Veselinović, predsednik USS Sloga.

 

Informativna služba

Udruženih sindikata Srbije „Sloga“

 

SPORAZUM O SARADNJI

Megatrend 1Megatrend2

About sloga

Удружени синдикати Србије „СЛОГА“ су основани почетком 2008 године од групе синдикалних активиста незадовољних радом постојећих синдиката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*