Home » OBAVEŠTENJA » Spašavanje redova Rajana

Spašavanje redova Rajana

Nakon jučerašnjeg teksta u dnevnom listu “Danas”, u kome je Željko Veselinović, predsednik Udruženih sindikata Srbije „Sloga“ ocenio /link/ “da je policija, nažalost, odavno postala partijska i privatna policija Aleksandra Vučića”, a povodom fizičkog napada u izbornom danu na Pavla Grbovića, predsednika Pokreta slobodnih građana, Nezavisni sindikat policije (NSP) je izdao saopštenje./link/

U saopštenju se “poručuje”, citiramo “Ovom prilikom poručujemo Gospodinu Željku Veselinoviću da policija nije ničija i nikada to neće biti, već je ona u službi svih građana ove zemlje i još jednom ga podsećamo da je ta ista policija nebrojeno puta bila na braniku naše otadžbine kroz istoriju braneći svoje građane i teritoriju. Nećemo se baviti politikom ali poručujemo svima koji nisu zadovoljni rezultatima izbora da za svoje neuspehe ili neispunjena očekivanja ne krive policiju već da se okrenu sami sebi i svom program”.

Gospodo, sindikalci! Kad već nešto poručujete, radite to isključivo preko web aplikacija za porudžbine iz “Fast food” restorana, zavalite se u svoje stolice garažnih prostorija MUP-a gde vam je sedište i polako žvaćite ono čime se inače i svakodnevno bavite, i ne izigravajte portparole Alaksandra Vulina i njegovih političkih komesara.

Za razliku od vas, koji braneći policiju “Superhik metodama” večito stajete u odbranu partijskog aparata MUP-a i napadate druge sindikate, mi u „Slogi“ se bavimo ozbiljnim temama, a posebno, na šta smo ponosni – odbranom poštenih policajaca koji se zbog svog savesnog rada progone.

Informativna služba

About sloga

Удружени синдикати Србије „СЛОГА“ су основани почетком 2008 године од групе синдикалних активиста незадовољних радом постојећих синдиката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*