Home » OBAVEŠTENJA » Sloga u obilasku kolega u Metalcu i Tipoplastici

Sloga u obilasku kolega u Metalcu i Tipoplastici

Beograd, 10. decembar 2014. godine — Delegacija Udruženih sindikata Srbije „Sloga“ koju je predvodio njen predsednik Željko Veselinović obišla je danas sindikalne kolege u preduzećima A.D. Tipoplastika i A.D. Metalac u Gornjem Milanovcu.

m1

Željka Veselinovića i kolegu Aleksandra Dukanca,  dočekali su Vladimir Radosavljević, potpredsednik i član Glavnog odbora „Sloge“, Aleksandar Vukašinović, član Glavnog odbora i predsednik našeg sindikata u Metalcu Radovan Zarić.

Oni su održali sastanak sa članovima Izvršnog odbora Metalca, a nakon toga izvršili obilazak proizvodnog pogona i razgovarali sa radnicima i članstvom.

Nakon obilaska najpoznatije srpske fabrike za proizvodnju posuđa, sindikalci su obišli i kolege u Tipoplastici, preduzeću za proizvodnju savitljivih ambalažnih materijala.

Nakon sastanka sa članovima Izvršnog odbora u njihovoj kancelariji, izvršen je obilazak proizvodnih pogona gde se razgovaralo sa radnicima i članstvom.

Članove sindikata i zaposlene je kao i predhodno u Metalcu najviše zanimala tema vezana za zaštitu na radu, uslovima rada i kako je to regulisano u srpskom zakonodavstvu.

Zbog ograničenog vremena tokom snimanja emisije na TV Vujuć iz Valjeva, a u kojoj je gostovao lider „Sloge“ Željko Veselinović, poseta kolegama u Rudniku olova i cinka nije ostvarena i ona će biti održana u najskorijem periodu.

Više o emisiji, vremenu njenog emitovanja i kako je gledati uživo, sledi u posebnoj najavi.

Informativna služba USS „Sloga“

U nastavku možete pogledati i nekoliko fotografija

m2

t1

t2

t3

019

About sloga

Udruženi sindikati Srbije „SLOGA“ su osnovani početkom 2008 godine od grupe sindikalnih aktivista nezadovoljnih radom postojećih sindikata.

One comment

  1. Postizete li sve ljudi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Skip to content