Home » OBAVEŠTENJA » Sloga reprezentativna u kragujevačkom Adient Seating doo

Sloga reprezentativna u kragujevačkom Adient Seating doo

Kragujevac, 01.04.2021. godine – Sindikat Sloga u Adient Seating doo Kragujevac od juče je organizacija sa potvrđenom reprezetatvnošću kod poslodavca.

Procesu utvrđivanja reprezentativnosti u skladu sa zakonom prisustvovali su direktor fabrike Neda Pavlović, direktor ljudskih resursa Ivana Banzić, a ispred sindikata Sloga predsednik sindikata Vuk Arsić i njegov potpredsednik Miroslav Biorac.

Pored navedenih prisustvovala je i visoka delegacija Centrale Udruženih sindikata Sloga, potpredsednik Predrag Đurić i član GO Nikola Erić.

Nakon završetka sastanka Predrag Đurić je rekao da je veoma zadovoljan poverenicima i članstvom u kragujevačkom Adient Seatingu, koji su, kako je rekao „uspeli da za kratko vreme dođu do reprezentativnosti koja donosi mogućnost za direktno poboljšanje socijalnog i ekonomskog položaja zaposlenih kroz pregovaranje“.

Đurić je naročito pohvalio spremnost sadašnjeg menadžmenta za reševanje svih problema kroz dijalog za razliku od predhodnog sa kojim je u ranijem periodu bilo dosta problema.

Adient Seating doo je firma čija je delatnost proizvodnja enterijerske opreme za utomobile.

Informativna služba

 

Informativna služba

About sloga

Удружени синдикати Србије „СЛОГА“ су основани почетком 2008 године од групе синдикалних активиста незадовољних радом постојећих синдиката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*