Home » OBAVEŠTENJA » SLOGA I U AERODROMU NIKOLA TESLA

SLOGA I U AERODROMU NIKOLA TESLA

Na današnjoj skupštini novoformiranog sindikata SLOGA Aerodrom Nikola Tesla Beograd pred oko 40 delegata donete su neophodne odluke i izabrano  rukovodstvo sindikata.

ae1Skupštinu je pozdravio i otvorio generalni direktor Aerodroma prof.dr Velimir Radosavljević koji je sindikatu poželeo uspeh u radu.

Pored njega ispred strane rukovodstva prisustvovali su i izvršni direktori Violeta Jovanović i Dejan Milovanović, kao i član Nadzornog odbora Nened Kozlićić. Ispred  Udruženih sindikata Srbije SLOGA prisustvovali su Željko Veselinović predsednik i Jelena Milosević pravnik iz sindikata.

Željko Veselinović je prisutne kratko upoznao sa istorijom i radom Udruženih sindikata Srbije SLOGA i ponudio svu pomoć i podršku koja sindikatu bude bila potrebna.

Posle pozdravnih govora i otvaranja skupštine prešlo se na izbor organa sindikata. Izabran je Izvršni odbor sindikata koji broji 10 članova, za predsednika je izabran Predrag Adamov, a za sekretara Natača Grgurević.

Takođe je doneta odluka da se odmah posle sastanka poslodavcu uputi dopis za utvrđivanje reprezentativnosti sindikata koji je samo nekoliko dana po osnivanju dobio više nego dovoljan broj članova neophodnih za reprezentativnost.

Info SLOGA

About sloga

Удружени синдикати Србије „СЛОГА“ су основани почетком 2008 године од групе синдикалних активиста незадовољних радом постојећих синдиката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*